StoryEditorOCM
ZabavaHajde da ludujemo ovo ljeto

Tajči uživala u Dubrovniku i Korčuli, fanovi je pozdravljali na sve strane

Piše DV/Dolores Tolić/Gloria.hr
30. lipnja 2022. - 12:56

Nekoć jedna od najvećih glazbenih zvijezda sa sinovima je prošli tjedan doputovala u Hrvatsku iz Amerike koja joj je dom zadnjih tridesetak godina, donosi Gloria.hr.

Ljetne praznike pjevačica i životna trenerica Tatjana Cameron Tajči i ove godine provodi na Jadranu. Nakon što je u Zagrebu posjetila majku Šteficu i ostalu obitelj, otišla je na more. Posljednjih dana boravila je na otoku Korčuli te u Dubrovniku, u kojem se prema njezinim riječima sjajno provodi.

image

Tatjana Cameron Tajči u Dubrovniku

Instagram/

Tajči je u Hrvatsku doputovala poluposlovno, a društvo joj prave njezina tri sina: Blais, Evan Amadeus i Dante koji su, kao i ona, oduševljeni odmorom, osobito posjetom Dubrovniku.

Pjevačica je na Instagramu objavila njihove zajedničke fotke sa Straduna i uz to je napisala da je njezin najmlađi sin Blais na istom mjestu i prohodao, a zahvalila se i njihovim domaćinima koji su je jako dirnuli ljubaznošću. Iako je, naime, domovinu napustila na vrhuncu domaće glazbene karijere, još prije tridesetak godina, hrvatska publika i dalje obožava plavokosu glazbenicu te je zaustavljaju kamo god se pojavi.

image

Tatjana Cameron Tajči u Dubrovniku

Instagram/

Tajči i njezini sinovi u Hrvatskoj planiraju ostati tri tjedna, a ona je uz pisanje njezinog bloga, dio vremena rezervirala za coaching s VIP klijentima. Kako se pohvalila, prije nekoliko mjeseci završila je s edukacijom i coaching certifikacijom u čuvenom Chopra Centru te trenutno radi na ponudi coaching programa, tečaja i retreata.

image

Tatjana Cameron Tajči u Dubrovniku

Instagram/
20. travanj 2024 04:13