StoryEditorOCM
ZabavaTICK-TOCK |

‘SVJETSKI, A NAŠE‘ Objavljen video spot hrvatske predstavnice na Eurosongu Albine Grčić

Piše Dv
27. veljače 2021. - 21:11

Večeras je u središnjem Dnevniku HTV-a premijerno prikazan videospot hrvatske predstavnice na svibanjskom Eurosongu u Rotterdamu Albine Grčić.

- Spot za pjesmu 'Tick-Tock' snimali smo tijekom dva dana na više lokacija. Bili smo u studiju, garaži, na cesti, prekrasnom dvorcu Trakošćan... Nismo se umorili premda je radni tempo bio žestok, jer na setu je vladala super atmosfera - izjavila je ranije ovog tjedna Albina kojoj je spot za pjesmu 'Tick-Tock' - koju su napisali Branimir Mihaljević, Tihana Buklijaš Bakić i Max Cinnamon - drugi što ga snima u životu, donosi Jutarnji

Podsjetimo, Albinin prvi spot snimljen je za skladbu "Imuna na strah" autora Branimira Mihaljevića i Tihane Buklijaš Bakić, a oba njezina spota režirala je Sandra Mihaljević, koja se potrudila da kamera istakne emotivnost i pozitivnu energiju mlade Splićanke, od koje svi na Eurosongu očekuju mnogo.

Albina je toga svjesna, kaže da će sa svojim timom dati najbolje od sebe, po uzoru na Doris Dragović, obiteljsku prijateljicu Albininih roditelja, koja nas je na Eurosongu u Izraelu predstavljala 1999. godine u kojoj se, zanimljivo, rodila Albina.

Videospot za pjesmu "Tick-Tock" našu plavokosu eurovizijsku predstavnicu predstavlja u dva svijeta, što je vješto podcrtano i kostimima Stefana Orlića. Za make up je zadužen Karlo Rusan, za frizuru Zvonimir Franić, a koreografiju je napravila Helena Janjušević.

Prve reakcije pozitivne

- Svjetski, a naše - prve su reakcije na video spot Splićanke Albine Grčić, javlja Slobodna Dalmacija.

- Ti si ikona, legenda! Ovo je najbolji glazbeni video ove godine, Hrvatska ulazi u top 10 u Rotterdamu! Pokažimo Europi što znamo! Konačno se nemamo čega sramiti, bravo! - samo su neki od prvih komentara, a u samo dvadeset minuta pjesma je pogledana više od pet tisuća puta.

20. travanj 2024 00:51