StoryEditor
ZabavaINFORMADUR

Street Art Festival - Radionica urbane umjetnosti i izrade grafita

Piše PSD.
22. listopada 2019. - 15:36

Udruga za mlade Maro i Baro u suradnji s umjetnicom Lenom Kramarić organizira Street Art Festival kojem prethodi besplatna radionica urbane umjetnosti. Radionica će trajati mjesec dana, započet će već 3. studenog i održavat će se svake sljedeće nedjelje u prostoru DURA-e.

Namijenjena je učenicima, studentima i općenito mladima koje zanima grafiti scena. Mladi će na radionicama uz vodstvo umjetnice Lene Kramarić naučiti više o uličnoj umjetnosti, razraditi vlastite ideje, poruke i likove.

Polaznici će u prosincu dobiti priliku svoje ideje izraziti i sa sprejevima u rukama na javnim površinama grada. Crteži neće ostati trajni jer će mladi koristiti kredu u spreju koja se lako ispire, a njihovi radovi doprinijeti će blagdanskom ozračju u gradu. Javnim glasanjem odabrati će se najbolji grafiti.

Važno je napomenuti kako radionica ima ograničen broj mjesta te je iz tog razloga potrebna prijava putem poveznice ili Facebook stranice Informadura.

Ukoliko preko Google Chrome preglednika ne možete otvoriti dane poveznice, za prijavu možete koristiti i sljedeći link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyQy4oXLZXJ-IuEGmxEFPufu_5_85xYnbSCoJi9xu6xQmRiQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

loading...

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 04:58