StoryEditorOCM
ZabavaSTIGLA PRINOVA |

SRETNE VIJESTI U OBITELJI KONAVOSKE GLUMICE Jelena Otašević Babić rodila sinčića

Piše jutarnji list
25. studenog 2020. - 08:51
Glumica Jelena Otašević Babić (39) rodila je u utorak sina u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj.
Dječačić je na svijet stigao par dana prije termina, a Jelena je oko podneva pohitala u bolnicu nakon što joj je pukao vodenjak. Rodila je oko 16 sati, a mama i dječak su dobro, donosi Jutarnji list.

Poznatu glumicu porodila ginekologinja dr. sc. Velena Radošević, koja je porodila i Anu Maslać Plenković, suprugu premijera Andreja Plenkovića, te Anu Karamarko, suprugu bivšeg čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka, ali i Vanju Modrić, suprugu nogometaša Luke Modrića, kao i Izabel Kovačić, suprugu nogometaša Matea Kovačića, te druge dame poznatih imena.

Lijepoj glumici rodom iz Dubrovnika novorođeni sinčić je treće dijete. S bivšim suprugom ima kći Lotu koja ide u peti razred, a sa sadašnjim suprugom, glumcem Momčilom Otaševićem (30), već ima kći Mašu staru godinu dana.
- Jako smo sretni i silno se veselimo trećoj bebici! Nismo puno razmišljali o spolu pa nas je saznanje da nosim sina malo i zateklo. Uhodani smo s curama, a sada nas čeka novi izazov. Oboje imamo samo jednu mantru - da smo svi živi i zdravi, a sve drugo ćemo rješavati u hodu. Čuvam se maksimalno koliko mogu i zbog same trudnoće i zbog virusa o kojem se još uvijek malo zna. Ovo ljeto, koje sam provela u Crnoj Gori, nisam se kupala.

Klonila sam se plaža i druženja i zapravo su mi svi društveni kontakti svedeni samo na nužne. Posložila sam si u glavi da je trenutna situacija takva i da se moram maksimalno truditi da zaštitim sebe i obitelj. U slobodno vrijeme maštam o svim druženjima i zagrljajima koje ću si priuštiti kad se izborimo s virusom – ispričala je prije par mjeseci Jelena za tjednik Studio govoreći o iščekivanju prinove kojoj se posebno raduje starija sestra Lota.

Podsjetimo, Jelena je supruga Momčila Otaševića upoznala 2013. godine na snimanju TV serijala "Zora dubrovačka". Prijateljstvo se pretvorilo u ljubav dvije godine kasnije, tijekom serije "Kud puklo da puklo". Vjenčali su se u tajnosti 2018. u njegovoj rodnoj Crnoj Gori, donosi Jutarnji list.
 
19. travanj 2024 10:03