StoryEditorOCM
ZabavaOBOŽAVATELJICE SLAVE

Slobodan je! Razvode se Lisa Bonet i Jason Momoa, evo što su rekli o ovom šokantnom raspletu događaja

Piše M.P.
13. siječnja 2022. - 09:28

Ako smo za neki slavni par imali dojam da će ostati zauvijek zajedno i da će, makar njegova, luda i bezgranična ljubav "izravnati" sve što "zaškripi", onda su to Jason Momoa, 42-godišnji glumac proslavljen ulogama u "Igri prijestolja" i "Aquamanu" i Lisa Bonet, 12 godina starija od njega, koju svi pamtimo iz davnog "The Cosby Showa".

Ipak, slavni par je obznanio da se rastaje, a u objavi na Instagramu su pokušali objasniti što im se dogodilo i, naravno, poslati poruku kako će se i dalje poštovati i voljeti.

image
AFP


"Svi smo se promijenili u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija se odvija i naša obitelj nije iznimka. I zato dijelimo obiteljsku vijest o rastavi. Ne dijelimo je zato jer mislimo da je bitna vijest, već kako bismo to učinili dostojanstveno i iskreno.

Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji želimo da bude znana i proživljena. Oslobađano jedno drugoga da budemo ono što učimo postati. Naša odanost prema svetom životu i djeci je nepokolebljiva. Neka ljubav prevlada" - napisali su u nesvakidašnjem zajedničkom obraćanju. 

Jason Momoa je, gostujući u showu s Jamesom Cordenom ispričao kako je izgledao njegov i Lisin prvi susret u jazz klubu.

"Jednostavno smo bili na pravom mjestu u pravo vrijeme. Zapravo smo se zapetljali kosom! Ja sam imao dreadlockse, ona je imala dreadlockse, okrenuo sam se, a ona je rekla da se zove Lisa. Okrenuo sam se prema prijatelju i glumio da vrištim.

Osjetio sam vatromet u sebi. Uvjerio sam je da me povede kući, jer sam živio u hotelu..." - ispričao je glumac, za kojim uzdišu milijuni žena diljem svijeta.

Lisa i Jason zajedno su postali roditelji 2007., kad su kći Lolu, a godinu dana kasnije i sina Nakoa-Wolfa.

image
Jason i Lisa s obitelji, njegovom majkom, njihovim sinom Nakoa-Wolfom i kćeri Lolom na svjetskoj premijeri "Aquamana"
AFP


Inače, Lisa Bonet iz prvog braka s Lennyjem Kravitzom ima 33-godišnju kćer, poznatu glumicu Zoë Kravitz.

image
Lisa Bonet s kćeri Zoe Kravitz, koju je dobila u braku s Lennyjem Kravitzom
AFP


Momoa je više puta ispričao kako se u Lisu zaljubio kao dječak, gledajući je na tv-u.

image
AFP


"S osam godina sam Lisu vidio na TV i rekao: Mama, želim nju!" - ispričao je gostujući u The Late Late Showu 2017. godine. 

"Ona je meni već bila kraljica, prije nego li smo se upoznali" - rekao je također.

19. travanj 2024 17:32