StoryEditorOCM
Zabavaburno u showu

Slažete li se s Franinim postupkom? Mladić iz Hrvaca sabotirao svoje jelo u MasterChefu. Gledatelji ljuti zbog njegovog ispadanja: ‘Sram vas bilo, doveli ste ga do ludila!‘

Piše M.P./sd
18. studenog 2021. - 18:02

U sinoćnjoj emitiranoj epizodi MasterChefa osebujni kandidat Frano Kekez namjerno je odradio zadano jelo na način da ono bude nejestivo te time ne samo duboko razočarao žiri, nego i izgubio svoje mjesto u utrci za najboljeg kuhara u popularnom showu, donosi Slobodna Dalmacija.

- Trudio sam se da budem uredan na radnoj jedinici, da odradim stvari koje su mi manjkave na najbolji mogući način koji mogu, a da segment u kojem imam neko povjerenje da ću ga dobro odraditi, da ga upropastim i na taj način napustim show', objasnio je Frano.

Damir mu je rekao da respektira njegovu odluku, ali ne i način na koji je to odradio.

- Frano sjeti se samo da smo mi to trebali jesti', odgovorio mu je.

Na društvenim mrežama većina gledatelja stala je u obranu Frane ljutiti zbog odnosa koji vladaju u Masterchef kuhinji.

- Sram vas bilo sve što ste dopustili da se ovo dogodi! Doveli ste dečka do ludila i jedini izlaz mu je bio da se sam izbaci, jer nije mogao više trpjeti zlostavljanje od svih. Uključujući i mentore, pogotovo Stjepana koji mu je bio mentor, a nije mu ništa pomogao, štoviše cijelo vrijeme mu je samo prigovarao. Frano pokazao si svima da si ljudina i da si inteligentniji od svih njih, posebno se to vidjelo kad je Karmen čitala pismo. Pola ih se podsmjehivalo, jer nije skužilo što si htio reći. Sretno u daljnjem životu da ti se ispune sve želje koje imaš, jedan je od komentara.

- Jedino što je valjalo je sebe sabotiralo, a mentor to nije mentor. To nije ni m od mentora, jer kako su ovi Franu šikanirali tako je i mentor. Što je ovo došlo, bitno se povesti za masom. Frano ljudino svaka čast, kapa do poda. Ovo više nije za gledati. Toliko pokvarenih, dvoličnih, zločestih, a mladih ljudi da nije istina. Svaka čast Frani. Izbacili su ga međuljudski odnosi, stoji u drugim komentarima.

23. travanj 2024 20:34