StoryEditorOCM
ZabavaNIJE TAKO DALEKO OD DUBROVNIKA

Sjećate se Hurem iz ‘Sulejmana‘? Javila se jutros iz našeg susjedstva, a uživa na obali Jadrana. Život su joj obilježile drame, čak je bila i bičevana, ali danas je sretna više nego ikad

Piše Dv
12. svibnja 2022. - 10:19

Turska glumica s njemačkom adresom i svjetskom slavom, 39-godišnja Meryem Uzerli, nezaboravna kao Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni" boravi u našem susjedstvu.

Javila se jutros iz Crne Gore, iz njihovog najluksuznijeg resorta Portonovi, gdje je pratiteljima uz hit Roda Stewarta "I am sailing" nagovijestila da će uživati u plovidbi brodom, ali i da će podijeliti fotografije.

Stihovi koje je ispisala uz fotografiju nastalu u marini u Herceg Novom dobro ilustriraju njezin život općenito. 

image
Instagram


"I am sailing stormy waters, to be with you, to be free", ispisla je na Instagramu Meryem, koja je zaista prošla oluje i nevere u privatnom životu da bi se, premda tu vezu nije javno priznala, no svi o njoj pišu, navodno skrasila s mlađim turskim glumcem, 34-godišnjim Čaglarom Ertugruluom, s kojim je navodno i dobila svoju drugu kćer, 16-mjesečnu Lili Koi.

Meryem, međutim, tu vezu nikad nije potvrdila, niti otkrila tko je otac djeteta.

Ne čudi što je slavna glumica, koja je uspješna i kao model u kampanjama, oprezna što se tiče svog privatnog života i želi ga čuvati samo za sebe, burna veza pred očima javnosti i njezin prekid i sve ružno što joj se događalo u jeku najveće slave, zauvijek je ostavilo ožiljke.


Unatoč životnim udarcima, Meryem je našla sreću u majčinstvu, uživa prvoditi vrijeme i putovati sa svojim kćerkicama, 8-godišnjom Larom Jemine, koju je dobila u vezi s turskim biznismenom, 17 godina starijim Canom Atesom, te 16-mjesečnom Lili.

Upravo je Ates glumici priskrbio najstrašniju fazu njenog života.

Nije želio dijete, od Meryem je tražio da pobaci, a ona je, od svega što se događalo u vrijeme kad je bila zvijezda na vrhuncu i pritiska javnosti, doživjela živčani slom i završila na liječenju u Berlinu.

Zahvaljujući velikoj podršci svoje obitelji uspješno se oporavila, na svijet donijela kći i započela novo razdoblje svoga života, za koje je odlučila da će ga držati čvrsto u svojim rukama.

Mediji se sjećaju još jedne brutalne epizode iz života Meryem Uzerli. Kao 19-godišnjakinja je prošetala razgolićena Dubaijem, zbog čega je bolno kažnjena bičevanjem.

"Mislila sam da me neće jako udarati, ali bilo je užasno. Nisam vjerovala šta proživljavam, a muškarac koji je izvršavao ovu sumanutu kaznu smijao mi se u lice! To me je dovelo do ludila" - ispričala je svojevremeno crvenokosa glumica, koja i dalje plijeni pažnju gdje god da se pojavi i koja održava vrlo prisan odnos sa svojom golemom sljedbom na Instagramu.

20. travanj 2024 15:51