StoryEditorOCM
ZabavaSTIGLI KUĆI

Ronaldo objavio prvu fotografiju nakon smrti sina uz dirljivu poruku: ‘Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama‘

Piše Dv
22. travnja 2022. - 10:03

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez vratili su se kući s novorođenom kćeri, nekoliko dana nakon što je nogometaš potvrdio da je njegova zaručnica izgubila dječaka tijekom poroda.

Po povratku, Cristiano je na Instagramu objavio obiteljsku fotografiju i zahvalio svima, piše Jutarnji list.

"Dome, slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali", napisao je nogometaš.

Cristianu i Georgini pridružili su se i njegovo najstarije dijete Cristiano Junior (11) , blizanci Eva i Mateo (4), te kći para Alana Martina.

Komentari su se nizali, javile su se mnoge zvijezde, ponajviše Ronaldovi kolege. Svoju podršku izrazili su njegovi sadašnji i bivši suigrači, MMA zvijezde, nogometaši i prijatelji Marcus Rashford, Fred, Arbeloa, Hugo Almeida, Jesé Rodriguez, Kevin-Prince Boateng, John Terry i drugi.

Inače, britanski tabloid The Sun objavio je kako nitko nije sumnjao, ni oni, ni liječnici, da će se dogoditi bilo kakav problem pri porođaju.

Nogometaš je objavio u listopadu 2021. godine da očekuje blizance s dugogodišnjom partnericom Georginom, koju je upoznao dok je igrao za španjolskog velikana Real Madrid. Međutim, izjava objavljena u ponedjeljak potvrdila je da je jedan od blizanaca preminuo na porodu, a Ronaldo je gubitak opisao kao 'najveću bol' koju je do sada doživio, piše Jutarnji list.

19. travanj 2024 07:59