StoryEditorOCM
ZabavaRonaldova zaručnica

Prošetala Venecijom u crnom: Georgina Rodriguez misli da u ovom izdanju izgleda poput Audrey Hepburn, no ne dijele svi njezino oduševljenje

Piše DV
3. rujna 2022. - 14:30

Zaručnica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez prošetala je crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji, a njena pojava izazvala je samo pozitivne komentare. No kad se usporedila s ikonom stila Audrey Hepburn, mnogi su počeli negodovati, javlja gloria.hr.

image
Marco Bertorello/Afp

Georgina je za kultni filmski festival odabrala crnu haljinu brenda Genny, koju krase američki izrez i visoki prorez na nozi, a pažnju su privlačili zlatni detalj oko vrata i lančići koji su joj se spuštali niz leđa. Kosu je podignula u pundžu kako bi do izražaja došle krupne zlatne naušnice. Nakit koji je odabrala nosi potpis Pasqualea Brunija.

Uz jednostavne natikače Georgina je nosila dva zlatna lančića na gležnjevima. A upravo je gomila zlatnih modnih dodataka razlog zašto je fanovi ne vide kao modernu Audrey. Ona sama se na Instagramu usporedila sa slavnom glumicom, otkrivši tako da joj je to bila inspiracija za venecijanski look.

 

18. travanj 2024 10:52