StoryEditorOCM
ZabavaTEŠKA DRAMA

Procurilo tko je ovotjedni pobjednik ‘Večere za 5 na selu‘, sve je otkrila skandalozna prepiska s WhatsAppa

Piše Rebeka Pastuović
9. veljače 2023. - 16:26

RTL-ova "Večera za 5 na selu" ovog tjedna prati natjecanje u kuhanju među kandidatima iz Makarske i okolice, a danas - čak dva dana prije finalne epizode, u javnost je procurilo ime pobjednika, koje nećemo otkriti - jer ne želimo gledateljima pokvariti doživljaj, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, na jednom lokalnom makarskom portalu danas je objavljena kopija poruke iz WhatsApp grupe u kojoj je natjecateljica Danijela Rašić Matoš napisala informacije koji još nisu smjele biti otkriveni, a koje ona, navodno, nije sama plasirala.

image
RTL

Danijela je u poruci otkrila ime pobjednika, ali je spomenula i zamjerke koje je imala za ostale sudionike natjecanja. U početku svog osvrta na show i njegove sudionike, ugostiteljka je napomenula je da se zamjerke ne tiču natjecatelja Darija Vukovića i da s njim u budućnosti planira određene projekte.

Nadalje je Danijela iskritizirala pobjedu, tvrdeći da je bila nezaslužena - jer natjecatelj nije dorastao zadatku kojeg je sebi odabrao. U poruci stoji i da je primijetila zavidnost koju su natjecatelji pokazali kada su došli u njezin dom te da su je razočarali svojim ponašanjem. Ipak, na kraju poruke je svima poželjela sve najbolje, dodavši kako je uvijek bila iskren tip osobe. 

Kontaktirali smo Danijelu kako bismo saznali detalje o poruci i grupi u koju je bila poslana. Ona tvrdi da su ostali sudionici Whatsapp grupe uz nju bili drugi natjecatelji te da je za slanje poruke u javnost odgovoran netko od njih.

"Imali smo od produkcije napravljenu grupu, u kojoj smo svi bili sudionici i gdje su se javljali termini snimanja i tako dalje. Tako da je netko od sudionika proslijedio ovaj dio iz grupe… Šteta samo ovaj, jer je bilo i njihovih komentara!", rekla nam je Makaranka. 

image
Screenshot

Dodala je i da će legalni dio incidenta riješiti s RTL-om, ali da show "Večeru za 5" ne doživljava ozbiljnim poput onog "Stankovićevog u dva". 

image
Screenshot

"Ništa nisam ja podijelila, a tim se bavi RTL koji je u kontaktu sa mnom pa će se na kraju riješiti i to! Mislim da bi trebalo biti svima jasno da je ovo show na RTL-u, a ne kod Stankovića u 2… Između ostalog… ljudi smo, nismo Hercegovci", rekla je.

Naposljetku je objasnila da svatko ima pravo na svoje mišljenje te da je - ako ona trpi vrijeđanja, odnosno zezancije na svoj račun koje se pišu u komentarima na Facebook stranici "Večere za 5 na selu", "ustanak Makarana", odnosno ovakav potez - pretjeran. 

Ovu situaciju komentirao nam je i RTL.

"Ugovor između RTL-a i natjecatelja u showu ‘Večera za 5 na selu‘ povjerljive je prirode i predviđa ugovornu kaznu za svako kršenje odredbe o povjerljivosti. RTL će o postupcima povodom eventualnih kršenja predmetnog ugovora odlučiti prema vlastitoj diskreciji", poručili su s RTL-a.

24. rujan 2023 04:48