StoryEditorOCM
Zabavagodine prije anđelke

Popularni glumac iz regije progovorio o siromašnome djetinjstvu: Čuvao sam ovce, a majka je šest mjeseci skupljala 30 maraka da mi kupi majicu s kapuljačom

Piše dv
1. rujna 2022. - 15:55

Andrija Milošević omiljen je kod pubilke na regionalnoj medijskoj sceni. Taj status glumac ponajprije može zahvaliti popularnoj seriji "Andrija i Anđelka", koju je snimio zajedno s kolegicom Anđelkom Prpić, donosi Slobodna Dalmacija.

Ta serija gledana je i danas u repriznim terminima i zbog nje je Andrija Milošević regionalna zvijezda. Zahvaljujući i njoj bila je rasprodana njegova monodrama "Zlatni lančić od bižuterije".

Kako je pisala Slobodna Dalmacija, uz stalni glumački angažman u beogradskome kazalištu za djecu "Boško Buha", glumac dosta snima i igra u teatru, bavi se glazbom i vodi reality-showove, reklo bi se ima zvjezdanu karijeru. A nju je počeo u Ateljeu 212 kada je imao samo 16 godina i u ranoj mladosti igrao s gotovo svim poznatim glumcima.

Međutim, počeci Andrije Miloševića nisu bili laki. On je jednom prilikom progovorio o teškom djetinjstvu i odrastanju u Podgorici.

image

S Anđelkom Prpić, partnericom iz popularne serije ‘Andrija i Anđelka‘

Danijel Soldo/Cropix

"Meni je majka skupljala šest mjeseci 30 maraka da mi kupi majicu s kapuljačom. Nisam toliko žudio za materijalnim. Jednostavno je bilo tako, svidi ti se nešto kao djetetu, ali nemaš uvjete za to. Bila je inflacija i rat, ali uspjeli smo nekako to preživjeti‘‘, rekao je glumac dodavši da je još kao dječak u selu čuvao ovce, a od malih nogu imao je želju zarađivati za svoje životne potrebe jer nije htio biti na teret skromnoj obitelji, piše RTL.hr.

Onaj tko je fokusiran samo na sadašnjost popularnoga glumca, mogao bi se iznenaditi njegovim siromašnim i neglamuroznim počecima. Ali Andrija Milošević očito s time nema problem, o o tome otvoreno govori i to je ono što ga čini onakvim kakav jest.

24. travanj 2024 21:07