StoryEditorOCM
ZabavaODUŠEVLJAVA

Pogledajte kako je srbijanski komičar urnebesno dobro ‘skinuo‘ predsjednika Srbije: ‘Pa ovaj više sliči Vučiću, nego što Vučić sliči Vučiću‘

Piše S.Ž./JL
25. siječnja 2023. - 14:37

Komičar iz Beograda, Dalibor Golubović, stekao je popularnost na društvenim mrežama nakon što je snimio nekoliko klipova u kojima imitira predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na Facebook i Instagram profilima "Dnevna doza predsjednika" ovih dana objavio je snimku u kojoj je odglumio Vučićev dolazak kod poznatog turskog kuhara Nusreta Gokcea, piše Jutarnji.

U ovom videu Dalibor je imitirao i Vučića i Nusreta, a snimka koja je mnoge nasmijala dosad je pregledana gotovo 5000 puta.

"Super gluma u dva lika. Svaka čast", "Skidaš ga za desetku", "Samo tako nastavi, koji si ti kralj", "Više sliči Vučiću, nego što Vučić sliči Vučiću", pisali su jedni, a javilo se i nekoliko osoba koje su stale u obranu predsjednika Srbije.

"Ostavi se čovjeka! Boljeg predsjednika nećemo nikad imati", "Kakav glupan, on sam sebe ismijava, neka se pogleda u ogledalo, neka ide u drugu zemlju ismijavati predsjednika pa da vidi kako bi prošao", "Što je ovdje smiješno, magarac jedan, živio nama naš predsjednik i ne može mu nitko ništa, što je on napravio za Srbiju nitko nije dosad", poručili su, međutim ovi komentari dodatno su nasmijali Daliborove pratitelje, prenosi Jutarnji.

"Slučajno je nastalo sve to, ja iz šale kažem da sam jedne večeri zaboravio popiti lijekove i da sam se probudio kao Aleksandar Vučić. Zapravo, moja kći je odlučila napraviti klip s Vučićem, a meni su pričali da mu sličim. Objavili smo to i svidjelo se ljudima", ispričao je Golubović nedavno za Novu.rs.

25. ožujak 2023 06:13