StoryEditorOCM
ZabavaZora je svanula

Pjevačica otvorila dušu: Neda Ukraden progovorila o najtužnijim trenucima u životu i zaplakala usred emisije

Piše DV/portal SD
6. studenog 2022. - 15:40

Pjevačica Neda Ukraden u emisiji "Novo vikend jutro" na TV Pinku progovorila je o svojoj obitelji i ljubavi. Dotaknula se najtežih trenutaka u životu, zbog kojih se u emisiji rasplakala - piše Blic.

Govorila o ljubavi sa bivšim partnerom i o svojoj knjizi.

- Bili smo slične duše, vrijedni, samosvjesni, odgovorni, u jednom periodu života bila je to jedna jako lijepa ljubav koja je završila u trajnom poštovanju! Govorimo o davno prošlim vremenima... U mojoj knjizi je to objašnjeno... Toliko sam puta mislila da će me problemi proždrijeti, ali zora je uvijek svanula. Ovo je knjiga o pobjedama, o novim svitanjima, o borbi... Koliko god se trudili, od sebe ne možete pobjeći, nikad!

Iznijela je detalje iz razdoblja kada joj je bilo najteže u životu i strašne traume kroz koje je godinama prolazila.

- Imala sam stan od sto kvadrata u centru Sarajeva, roditeljski stan, kafić na Ilidži, kuće u nizu. ... Nikada više nisam ušla tamo. Počela je serija nesreća, a ja ništa nisam napravila, niti sam ikoga mrzila... Nije mi bilo jasno kako sam postala neprijatelj grada kojeg toliko volim... Razmišljala sam o svemu, trebam li nastaviti živjeti u tako užasnom svijetu. Snagu mi je davala moja Jelena, tada je imala 12 godina. Rekla mi je: “Mama, nećeš ti odustati zbog luđaka koji te mrze, nećeš prestati pjevati” i to je bilo to. To mi je dalo vjetar u leđa! Kasnije sam novac koji sam imala uložila u lokal na Banovom brdu, koji je zapaljen 1999. godine... – rekla je Neda kroz suze u emisiji “Novo vikend jutro” - piše Blic.

24. travanj 2024 04:46