StoryEditorOCM
ZabavaCrno i bijelo

Ovo može samo ona: Severinina štikla zaustavila promet i raspametila obožavatelje, tko bi se još usudio ovo obuti?

Piše PSD
2. prosinca 2021. - 20:54

Da je kraljica stila, za Severinu se već odavno zna, a ova pjevačica iznova i iznova iznenađuje svojim neuobičajenim outfitima. Ovog je puta Splićanka hrabro zakoračila na zagrebačke ulice u cipelama u kojima se mnoge dame to ne bi usudile, donosi Slobodna Dalmacija.

Neobične salonke izrađene su od bijele vune, iz koje proviruje samo elegantna i tanka crna peta. Ovaj luckasti komad obuće Severina je kombinirala s potpuno crnim outfitom, haljina-košulja od sjajnog materijala koji imitira umjetnu kožu i crne čarape s decentnim točkicama odlično joj pristaju, a ova 'opasna' kombinacija dobila je sasvim novu dimenziju s neobičnim cipelama.

Seve je za šetnju, odnosno fotografiranje, odabrala još samo tamne sunčane naočale i bijelu ručnu torbicu, koje su do kraja podcrtale ovaj crno-bijeli look.

Cipele nisu prošle nezapaženo, oduševljene komplimente uputila joj je modna dizajnerica Matija Vuica, koja je uz komentar na cipele ostavila i oduševljene emotikone. Jedna druga pratiteljica komentirala je kako je za cipele rekla kako ih samo Severina može 'isfurati' da dobro izgledaju. Riječ je o cipelama marke Marni koje se mogukupiti za nešto više od 6500 kuna.

Tako je glazbenica još jednom dokazala da joj tmurno vrijeme, zima i povratak s egzotičnih Maldiva, ne mogu pokvariti raspoloženje, jer Seve se i u ovoj modnoj priči odlično zabavlja.

Svoju objavu povezala je sa svojom starom pjesmom "Zaustavite tramvaj". Pjesmu koja se našla na albumu "Djevojka sa sela" iz 1998. za Severinu su napisali : Saša Lošić i Samir Ćeramida.

https://www.youtube.com/watch?v=pLbJwFIgaK8&feature=emb_imp_woyt
24. travanj 2024 05:51