StoryEditorOCM
ZabavaNA RASKOŠNOJ ZABAVI

Mladić za 18. rođendan dobio Porsche i Rolex, svi zaprepašteni: ‘Slupat će auto, a sat izgubiti u kocki‘

Piše dv
16. ožujka 2023. - 09:06

Društvenim mrežama širi se snimka proslave 18. rođendana mladića iz Srbije koji živi u inozemstvu. 

Na snimci u kojoj je zabilježen gro ljudi, vide se i dva poklona koje je mladić primio od svojih roditelja i koja su ga ganula do suza. Naime, on je oca dobio Rolex, a od majke Porsche Boxter. Darivanje je za sve okupljene prepričavao voditelj programa preko mikrofona, a zatim je mladića potakao da izađe pogledati svoje novo auto, donosi Slobodna Dalmacija.

@anaradulovic22

Za 18i rodjendan je od mame dobio Rolex a od tate porsche-a, da li pratite “Balkanska veselja” i da li zelite vise ovakvih snimaka sa veselja?

♬ original sound - AnaRadulovic22

Ponosni otac brisao je suze s lica šokiranog mu sina, a zatim ga je otpratio do njegovog vlastitog limenog ljubimca.

Videozapis s raskošnog slavlja mnoge je korisnike TikToka zgrozio pa se među komentarima ne nalazi prevelik broj onih pozitivnih. 

"Nikad sinu za 18 ne bih poklonio tako skup i brz auto. Ni sinu ni kćerki", "Ja za 18-ti nisam dobio ništa", "Plače jer zna da će vrlo brzo slupati Porschea, a Rolex izgubi na kocki", pisalo je među komentarima. 

Ipak, nekima se prizor sretnog djeteta na zabavi svidio: "Svaka čast, nek je samo radosti, treba se davati i djeci", "Svoje troši, na svog troši, vidi se u očima koliko ga voli", "Da je sreće, pa da svi možemo ovako svojoj djeci. Mami i tati svaka čast", pisali su korisnici TikToka. 

18. travanj 2024 21:42