StoryEditorOCM
ZabavaBJEGUNČEV POKLON?

Milijunska nekretnina Mamićeve cure u Zagrebu, a posebno je zanimljivo tko joj je prva susjeda

Piše Vanja Nezirović/Jutarnji list
24. siječnja 2023. - 12:37

Jelena P. iz Čitluka, koju mediji ovih dana povezuju sa Zdravkom Mamićem, u ljeto prošle godine uknjižila se kao vlasnica zagrebačkog stana u novogradnji u Bužanovoj ulici.

Riječ je o stanu na petom katu ukupne površine od 110,77 četvornih metara, kako se navodi u zemljišnim knjigama, a sastoji se od "hodnika, wc-a, kupaonice, dvije sobe, garderobe, kuhinje i dnevnog boravka s blagovaonicom površine 92,23 četvornih metara s terasom površine 18,54 četvornih metara".

Stan je kupljen od tvrtke Alfa stan Bužanova d.o.o., koja je bila investitor cijelog projekta, a zanimljivost je da stan u toj zgradi posjeduje i Vlatka Peras, predsjednica Dinama, čiji se stan također nalazi na petom katu.

Također je Jelena P. kupila i dva garažna parkirališna mjesta, jedno od 12 četvornih metara i drugo od 13 četvornih metara. Riječ je luksuznom projektu, a cijene stanova dosezale su i po nekoliko tisuća eura po četvornom metru, inače tvrtka Alfa stan poznata je po novogradnji diljem Zagreba, donosi Jutarnji list.

image

Stambena zgrada, Bužanova-Štrigina

Alfa Stan/

Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je krenulo prije tri godine dok je navodno radila kao Mamićeva tajnica. On je tada još bio u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima i dvije kćeri, a iz prvog braka ima sina Marija. Jelenu i Marinu moglo se vidjeti na zajedničkim kavicama.

Više su puta viđeni zajedno u noćnom klubu Taboo u Mostaru te u separeu izmjenjivali nježnosti, piše Story.

Ne zna se je li u međuvremenu Mamić službeno okončao brak s Marinom, no ona još uvijek živi u stanu u Međugorju. Marina Mamić povukla se iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa suprugom zbog njegove afere s duplo mlađom Hercegovkom. Iako su, pričaju mještani, redovito zajedno odlazili na misu.

Zdravko Mamić planira ponovno pred oltar? Mlada ljepotica zbog njega je ostavila muža, jedna ih je stvar razotkrila

 

23. travanj 2024 18:37