StoryEditor
ZabavaZDRAVLJE JE PRIORITET

LOŠA VIJEST ZA SVE PARTIJANERE Definitivno otkazana splitska Ultra!

Piše S.J.T./SD
22. svibnja 2020. - 14:40
CROPIX
Ultra Europe u Splitu se otkazuje! Festival se prebacuje za srpanj iduće godine.

- Teška srca vas moramo obavijestiti da se osmo izdanje festivala ULTRA Europe, koje se trebalo održati od 10. do 12. srpnja 2020. na stadionu Park Mladeži u Splitu, zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, odgađa za 9. do 11. srpnja 2021. godine, donosi Slobodna Dalmacija.

Trenutna zdravstvena kriza u kojoj smo se našli je bez presedana i za nas nema većeg prioriteta od zdravlja, sigurnosti i fizičkog blagostanja svih naših obožavatelja, kao i svih onih koji su uključeni u produkciju i organizaciju festivala - navode iz Ultre.

Informacia će ubrzo biti objavljena na svim njihovim kanalima, te će mediji diljem svijeta dobiti priopćenje na engleskom i hrvatskom jeziku.

A što je s ulaznicama?

- Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje vrijedit će za ULTRA Europe 2021. ili ULTRA Europe 2022., ovisno oizboru, a kao dodatnu pogodnost, osigurali smo i iznos od 20€ koji će biti dodan na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos će se moći iskoristiti za hranu, piće ili kupnju u službenoj ULTRA trgovini. Osim toga, omogućili smo i promjenu imena za one koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom - navode u festivalu, te odgovaraju i na pitanje fanova o povratu novca.

- Za sve one koji ne žele iskoristiti već kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili mogućnost zamjene, osigurali smo povrat sredstava. Više informacija oko odabira ili zamjene kupljenih ulaznica, kao i povrata sredstava svim će nositeljima ulaznica stići putem emaila, a svoj će odabir trebati potvrditi zaključno s 12. srpnja 2020. godine. Do zadnjeg smo se trenutka nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali - kažu u Ultri, prenosi Slobodna Dalmacija.
17. svibanj 2021 02:52