StoryEditorOCM
ZabavaLJETOVALI U HRVATSKOJ |

Jahta "Lana" usidrena u župskoj vali, a Jay-Z i Beyoncé napustili plovilo te se zaputili prema Zračnoj luci

Piše Dv
8. rujna 2020. - 14:50
Nakon što je objavljeno kako američki rapper Jay-Z i njegova supruga R&B pjevačica Beyoncé ljetuju u Hrvatskoj, 107 metara duga jahta "Lana" kojom su obilazili mjesta duž Jadrana, usidrila se u župskoj vali. Kako nam javlja čitatelj, par je napustio jahtu te se kombijem odvezao prema Zračnoj luci. 

Pjevačica je svoj 39. rođendana proslavila na Malim Bisagama, koje se nalaze u blizini srcolikog otoka Galešnjaka, koji je zahvaljujući specifičnom obliku postao česta razglednica Lijepe naše. 

U petak su u slavljeničkom stilu uživali u romantičnoj večeri okruženi bakljama i cvijećem i pazili da nitko ne narušava njihovu intimu, a u subotu je potvrđeno da su još uvijek na našoj obali kada su viđeni na otoku Žutu na Kornatima, u restoranu "Fešta". Bili su okruženi brojnim tjelesnim čuvarima koji su pokušali spriječiti da ih itko uznemirava fotografijama, ali je Zadarski.hr ipak uspio doći do nekoliko slika napravljenih mobitelom iz veće udaljenosti na kojima se ipak vidi par na terasi.

Podsjetimo, ovo nije njihov prvi posjet Hrvatskoj, više puta su krstarili našom obalom, a 2009. su fotografirani u Dubrovniku, a boravili su i u Cavtatu. Posjet krajnjem jugu ostao je zapamćen i po incidentu. Naime, tjelohranitelj para sukobio se tada s jednim dubrovačkim novinarom, što je rezultiralo prekršajnom prijavom zaštitaru i globom od 500 kuna zbog grubog narušavanja javnog reda i mira. Nemili se događaj dogodio u portu, a stativ kamere novinara lokalne televizije tada je završio u moru.   

Jahti na kojoj se nalaze ovaj put, "Lana", ovo je jedna od prvih plovidbi. Kao i svi brodovi koji nisu namijenjeni putničkoj plovidbi, može primiti 12 ljudi, za koje se brine 31 član posade. Njezin tjedni najam skupa s dodatnim troškovima korisnike košta gotovo dva milijuna dolara.
 
18. travanj 2024 05:55