StoryEditorOCM
ZabavaSVI PRIČAJU O NJIMA

I bivši suprug Mamićeve navodne djevojke Jelene je imućan: zadržala je njegovo prezime nakon razvoda. Evo tko je on

Piše Dv
25. siječnja 2023. - 09:45

Svi se domaći mediji posljednja dva dana bave novom ljubavi Zdravka Mamića.

Koliko god bi mnogi bili najsretniji da ne slušaju nikakve vijesti o njemu, činjenica je da je bivši šef Dinama i bjegunac pred hrvatskim pravosuđem žilav tip u najmanju ruku.

image
Paun Paunović/Cropix

Svjedoče o tome i najnoviji napisi kako je navodno zaveo atraktivnu Hercegovku Jelenu Planinić, 30-ak godina mlađu od njega, zbog čega se, implicir se, raspao i njezin i njegov brak.

Cijelu priču izjavom je pokrenuo aktualni trener i sportski direktor Dinama, Ante Čačić, koji je ustvrdio:

"Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj" - rekao je Čačić, pokrenuo lavinu.

image

Zdravko Mamić u društvu supruge Marine na Dinamovoj utakmici 2017.

Ronald Goršić/Cropix

Sve je, navodi Story, krenulo još prije tri godine, dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi, budući je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić, s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama.

Mediji navode kako je lijepa Jelena zbog, njoj očito fatalnog Zdravka Mamića, na svoj prvi brak stavila točku. Bila je udana, navodi Story, za Hercegovca Dadu Planinića i nisu imali djece. Jelena je zadržala prezime bivšeg muža.

image

Međugorje

Paun Paunović/Cropix

O njemu se još zna da je suvlasnik lanca trgovina odjećom, uključujući shopping centar u blizini Međugorja "Park & Shop".

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na LinkedIn-u piše da je u prošlosti radila kao recepcionerka, a pretpostavlja se da je riječ upravo o tvrtci bivšeg muža i njegove rodbine.

image

Zgrada u Međugorju u kojoj stanuje Zdravko Mamić

Paun Paunović/Cropix
25. siječanj 2023 10:17