StoryEditorOCM
ZabavaDONOSI JUTARNJI LIST |

HRVATSKA PJEVA - Čarobni koncert Tereze Kesovije i Ante Gela

Piše Jutarnji list
11. svibnja 2020. - 20:45
Glazbena diva osebujnog stila, dama i vlasnica brojnih evergreena nastupa danas na online koncertu Jutarnjeg lista “Hrvatska pjeva”, piše Jutarnji list.

Desetljećima je prolazila brojne životne traume, među kojima je posljednja bio zagrebački potres, no karizmatičnu Dubrovkinju nije pokolebala niti je više može pokolebati ijedna situacija.

Uvijek raspoložena za vjernu publiku, svojom energijom daje posebnu atmosferu i ovom nastupu, na kojem uz svog domaćina, gitarista Antu Gelu, dočarala je koncert uz zanimljive štiklece iz bogate karijere.
Zahvaljujući Hrvatskom Telekomu, Podravki i Huaweiju, zapjevala je neke od svojih najljepših pjesama, s kojima su rasle generacije.



- Dane provodim čitajući, čeprkajući i ispijajući kavu u svojem malom vrtu i uvijek u mislima sa svojom publikom u iščekivanju novih druženja. Zato se posebno radujem ovom nastupu, da barem na trenutak svi skupa budemo zajedno, da nam bude lijepo - rekla nam je na početku Tereza, koja je s Gelom tijekom godina ostvarila brojne glazbene suradnje.

- Poznajemo se u dušu, pa vjerujem da će ovo biti još jedno čarobno druženje - rekla je u najavi koncerta.
U ovu je godinu ušla u jednu novu, neobičnu suradnju i iznova oduševila svoje fanove. Naime, na poziv riječkog benda Let 3 rado se odazvala i s momcima snimila pjesmu “Sam u vodi”. Za njih ima samo riječi hvale, a to nije kraj njezinim glazbenim avanturama, piše Jutarnji list.
18. travanj 2024 11:24