StoryEditorOCM
ZabavaUskoro pred oltar

Grašo i Hana imat će dva vjenčanja, bit će to jedna od najvećih fešti u Splitu s više od 500 uzvanika. Poznato je tko će biti kuma, ali i čiju će vjenčanicu kći Tončija Huljića nositi

Piše M.P.
13. siječnja 2022. - 19:34

Nakon što je objavljeno da Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) čekaju zajedničko dijete i planiraju svadbu, ne prestaje zanimanje za detalje oko dva najvažnija događaja u njihovom životu. Koje su ime odabrali za svoje dijete, kakvo će imati vjenčanje, kome su prvo rekli za Haninu trudnoću... samo su neka od pitanja koja postavljaju mnogi obožavatelji slavnog para otkako se doznalo da je njihova ljubavna priča dobila novi nastavak, piše Gloria.

Par planira čak dvije proslave svoje ljubavi, jednu intimnu i jednu za veliki krug prijatelja koja će se održati krajem ljeta, nakon što Hana rodi.

Bračne zavjete izmijenit će 19. veljače u Splitu u crkvi, a taj će čin proslaviti samo s najužom obitelji: roditeljima Tončijem i Vjekoslavom Huljić, Zoranom i Snježanom Grašom, Haninim bratom Ivanom, Petrovom sestrom Bugom te Vjekoslavinom mamom i dvjema sestrama s njihovim obiteljima.

image
Bračne zavjete izmijenit će 19. veljače u Splitu u crkvi, a taj će čin proslaviti samo s najužom obitelji.
Duje Klaric/Cropix

Hana će na svom crkvenom vjenčanju nositi pravu vjenčanicu i to splitskih kreatora Marija i Jurice Pirić, koji su joj radili haljine i za sve druge važne trenutke u životu, poput maturalne večeri, ali i za njezine nastupe. Poznavajući rad modnog dvojca koji stoji iza brenda Arileo, a i Hanin stil, za pretpostaviti je da će njezina vjenčana haljina biti u retro duhu te jednostavnog i ženstvenog kroja. Hanina kuma treba bi biti pjevačica Domenica Žuvela, koja je sam dala naslutiti tako nešto, donosi Gloria.

Koju će, pak, kreaciju imati na drugoj svadbenoj proslavi Hana još nije odlučila, no zato se zna da će to biti jedan od najvećih partyja. Budući mladenci, navodno, planiraju pozvati sve svoje prijatelje i suradnike pa se spominje brojka od čak 500-tinjak ljudi. Hana i Grašo nisu još odredili datum te proslave, no najizgledniji je kraj ljeta, odnosno početak jeseni, do kada bi na svijet trebalo doći njihovo dijete.

image
Buduća mama trudna je tri mjeseca što je priznala svojim bliskim prijateljima.
Tom Dubravec/Cropix

Uz to što nijedno od njih dvoje ne voli previše pričati o svom privatnom životu, Grašo je takoreći bio član Huljićeve obitelji te je na 14 godina mlađu Hanu godinama gledao kao na malu kćerku svog dobrog suradnika i prijatelja.

Iako je Hana službeno potvrdila da je u drugom stanju, ona i Grašo za sada šute o svim drugim detaljima vezanim uz to. Buduća mama trudna je tri mjeseca što je priznala svojim bliskim prijateljima, te dakako njihovim obiteljima. A o tome koliko su ona i Petar sretni zbog toga, najbolje govori to što su svojim roditeljima sretnu vijest priopćili na sam Božić, koji su dvije obitelji ove godine proslavile zajedno.

image
Huljići još nemaju nijedno unuče. I Vjekoslava i Tonči o tome su zadnjih godina često i javno govorili.
Jakov Prkic/Cropix

Navodno je s obje strane bilo i suza radosnica, što je razumljivo budući da su se Grašini otac i majka sve donedavno bojali hoće li ikada dočekati Petrovo dijete, a Huljići još nemaju nijedno unuče. I Vjekoslava i Tonči o tome su zadnjih godina često i javno govorili. Vjekoslava je jednom prilikom za magazin Gloria kazala kako mašta da drži za ruku svoje unuče, a isto je ljetos ponovio i Tonči.

20. travanj 2024 09:28