StoryEditorOCM
ZabavaNE MOŽE BEZ NJEGA

Goranu Bari je bolje! Organizatori otkazanog koncerta otkrili novi dogovoreni datum za Šibenik, u kojemu je pjevaču pozlilo. A evo što u bendu kažu o zdravstvenoj situaciji rokera

Piše dv
17. kolovoza 2022. - 16:27

Organizatori odgođenog i upravo ponovno zakazanog koncerta Gorana Bare na šibenskoj Tvrđavi Sv. Mihovila javili su kako će vinkovački roker sa svojim bendom Majke održati nastup 27. kolovoza 2022!

Podsjetimo, Goran Bare & Majke su trebali nastupiti na Tvrđavi sv. Mihovila 12. kolovoza, u sklopu projekta "GLASNO s Tvrđave“. Nažalost, zbog pjevačevog zdravstvenog stanja prvotno zakazani koncert je odgođen i konačno je dogovoren novi datum, donosi Slobodna Dalmacija.

Članovi benda  su potvrdili da se pjevač Goran Bare osjeća dobro i stabilno.

Bare će tako, za kraj "glasnog ljeta", za šibensku, a nesumnjivo i dalmatinsku publiku iz brojnih gradova, začiniti stvar.

Tko god je doživio Gorana Baru pod svjetlima reflektora, zna da je riječ to posebnom koncertnom iskustvu. Iskrene emocije i žestoka energija upravo je ono što publika može očekivati na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku 27. kolovoza.

Iako se pričalo da je glazbenik završio u bolnici, njegov menadžer Alen Tibljaš ranije je opovrgao te navode.

"Nije bilo potrebe za bolnicom, čisto preventivno smo zvali hitnu. Tlak i šećer su mu bili dobri. On se sada odmara, uzeo je neki probiotik i rehidromix da malo dođe sebi. Takve su posljedice korone po njega" - ustvrdio je.

23. travanj 2024 13:43