StoryEditor
ZabavaFESTIVAL DOBRE HRANE

GOOD FOOD, TREĆI DAN Okusi tradicije Festivala

Piše DV
17. listopada 2019. - 15:54
Treći dan Good Food Festivala obilježili su raznovrsni okusi i mirisi tradicije, a pred nama su najsadržajniji dani festivala.
Trećeg festivalskog dana u prostorijama Turističke zajednice grada Dubrovnika, održala se radionica spravljanja tradicionalnih juha, u izvedbi Gourmet Experience, a Jadranka Ničetić I Antonija Medo, na popodnevnoj radionici pokazale su kako napraviti ukusnu tortu od naranče.

U petak, 18.listopada u 10 sati, u prostorijama udruge Deša u Lazaretima, održat će se druga radionica pripreme tradicionalnih slastica, točnije štrudela od jabuka s mrkatunjama. Marina Žibert Ercegović, u Turističkoj zajednici grada Dubrovnika u 11 sati, održat će predavanje o tome kako složiti jelovnik, ali I kako “obično” jelo pretvoriti u restoransko. Vrijedne predstavnice iz Gourmet Experience, Sandra Rončević i Karmela Karlović, u TZ-u u 17 sati, pokazat će nam kako napraviti poznatu, bogatu i kremasto-slojevitu slasticu iz Međimurja, Međimursku gibanicu.

Izdvojeno