StoryEditorOCM
ZabavaSLAVNA MANEKENKA

Gisele konačno progovorila nakon razvoda: ‘Želim da mu se ostvare svi snovi. To je ono što želim, zaista, od srca‘

Piše D.J./JL
22. ožujka 2023. - 17:14

Supermodel Gisele Bundchen konačno je progovorila o svom razvodu od NFL zvijezde Toma Bradyja, a njihov je razlaz opisala kao ‘smrt njezinih snova‘. Također je progovorila i o glasinama da je nogometnom profesionalcu dala ultimatum - da bira ili ona ili sportska karijera, piše Jutarnji list.

Gisele je dala intervju Vanity Fairu, čiju će travanjsku naslovnicu i krasiti, a priznala je da su joj nagađanja javnosti o njezinu razvodu bila ‘vrlo bolna‘ te inzistira na tome da je oduvijek željela samo ‘da se svi njegovi snovi ostvare‘.

"Slušajte, uvijek sam navijala za njega, i nastavila bih zauvijek navijati za njega. Ako postoji jedna osoba kojoj želim da bude najsretnija na svijetu, to je on, vjerujte mi. Želim da postigne sve što želi i da osvoji sve što želi. Želim da mu se ostvare svi snovi. To je ono što želim, zaista, od srca", rekla je slavna ljepotica.

Također oštro poriče da njezin razvod ima bilo kakve veze s Tomovom odlukom da odustane od povlačenja iz NFL-a. Priznaje da joj je njihov razlaz bio ‘poput smrti i ponovnog rođenja‘ te da je glavni razlog razvoda nakon 13 godina braka bio taj da su se jednostavno ‘razdvojili i shvatili da žele različite stvari‘.

"Ponekad rastete zajedno, a ponekad se rastanete. Upoznali smo se kad je meni bilo 26, a njemu 29 godina i tada smo htjeli obitelj, htjeli smo iste stvari. Kako vrijeme prolazi, shvaćamo da smo samo željeli drugačije stvari i da sada imamo izbor. To ne znači da ne volite tu osobu. To samo znači da, kako biste bili autentični i istinski živjeli život kakav želite živjeti, morate imati nekoga s kim se možete naći na sredini, zar ne? To je ples. To je ravnoteža", govori manekenka.

image

Tom Brady i Gisele Bundchen

Angela Weiss/Afp

Supermodel, čija je karijera doživjela veliki preporod otkako se razvela od supruga, također bijesno odbacuje bilo kakve sugestije da je ona ‘protiv nogometa‘ te ističe da je ‘voljela gledati svog bivšeg supruga na terenu‘.

Podsjetimo, objava Toma i Gisele o njihovom razlazu došla je nakon tjedana nagađanja da je njihov brak u rasulu. Glasine su sugerirale da je napetost između para uzrokovana šokantnom odlukom NFL igrača da promijeni svoje planove za mirovinu i ipak zaigra još jednu sezonu za Tampa Bay Buccaneers.

Manekenka je pak nepopustljiva u tvrdnjama da karijera njezinog bivšeg nije imala nikakve veze s krajem njihova braka, unatoč tome što je za magazin Elle u rujnu 2022. izjavila da bi ‘voljela da Tom bude više prisutan‘.

image

Tom Brady i Gisele Bundchen

Angela Weiss/Afp
image

Tom Brady i Gisele Bundchen

Kevin Winter/Afp
image

Tom Brady i Gisele Bundchen

Angela Weiss/Afp
image

Tom Brady i Gisele Bundchen

Angela Weiss/Afp
03. lipanj 2023 03:06