StoryEditorOCM
ZabavaNOVA SEZONA

Dubrovčanin u Životu na vagi, od subote na TV-u

Piše DV/JL
13. listopada 2020. - 13:15
U novoj sezoni Života na vagi gledat ćemo i Dubrovčanina Borisa Bonića, predstavljenog kao 47-godišnjeg slobodnog umjetnika.

Jutarnji list piše da se na prijavu u show odlučio na nagovor prijatelja, a smršavjeti želi kako bi mogao zasnovati obitelj jer smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu. Vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života, kao i činjenice da mu je uvijek nešto drugo bilo važnije od njega samoga. Borisov najveći strah je da će cijeli život ostati sam. Priznaje i kako se srami što je debeo, a smeta mu što ne može pronaći odgovarajuću odjeću za sebe i što ne može biti aktivan koliko bi htio biti. Na sebi ne voli trbuh, prsa i podbradak.

Nova, peta sezona RTL-ova "Života na vagi" starta ove subote, 17. listopada, od 20 sati. Jedan od noviteta ove sezone svakako je i to što kandidati neće sami birati timove, nego će biti podijeljeni prema geografskoj odrednici. Tako će gledatelji pratiti plavi tim u kojemu će biti predstavnici mora te crveni tim kojega će činiti kontinentalci, a treneri su im Maja Ćustić i Edin Mehmedović.
24. travanj 2024 03:44