StoryEditorOCM
Zabavastiže prinova

Danijela je prije nekoliko godina otkrila kako bi nazvala svoju kćer, sad će isto to ime djevojčici dati Grašo i Hana?

Piše DV/Mozaik SD
22. svibnja 2022. - 08:35

Petar Grašo i Hana Huljić svojoj će djevojčici dati ime Alba.

Zanimljivo je da je isto ime kćeri htjela dati i bivša Grašina partnerica Danijela Martinović. 

- Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovat'. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenadit. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije - govorila je Danijela prije sedam godina, a istoga dana se dotakla i teme braka. 

image


Hana Huljić i Petar Grašo

Tom Dubravec/Cropix

- Snaga te institucije zapravo ne znači više, nema tu snagu koju je imala. Nas veže ljubav i baš jedna ljubav koja nije opterećena ničim. Mi smo tu samo zato što se volimo, ali i to ću ti priznat', da bi se voljela vidjet u vjenčanici, ha, ha - nasmijala se ona za IN Magazin. 

Da je prekinula s Grašom saznalo se u svibnju prošle godine, a Danijela nije mnogo komentirala novu vezu i brak svojeg nekadašnjeg partnera s kojim je provela 24 godine. 

22. travanj 2024 17:43