StoryEditorOCM
ZabavaU kišnoj noći

Cijeli prošli tjedan brujalo se o njihovom razvodu, Momčilo Otašević se javio iz rodnog grada Jelene Perčin

Piše dv
23. siječnja 2023. - 15:18

Momčilo Otašević, jednako kao i njegova dojučerašnja partnerica Jelena Perčin, proteklog su se tjedna našli u epicentru medijskog zanimanja, nakon što su se glasine o njihovom razvodu pokazale istinitima, donosi Slobodna Dalmacija.

Zanimanje je sad izazvala njegova objava na Instagramu, usamljene noćne šetnje po njezinom rodnom Dubrovniku.

image

Instagram objava Momčila Otaševića

Instagram/Screenshot

Uz kadrove u kojima šeće opustjelim kišnim ulicama Jeleninog Dubrovnika nije ništa napisao, ali je objava koju je podijelio njegov kolega glumac Vladimir Posavec Tušek ipak ponešto objasnila.

"Via Korčula", napisao je, naime, Vladimir uz fotografiju na kojoj poziraju on i Otašević.

Potom je objavio i drugu snimku, na kojoj su on i Momo na kazališnoj sceni u Korčuli i naveo: "On nastavlja trajati, u tišini. Tišina je najveća moć." Kakav grad kakvi ljudi❤".

Otašević i Tušek, naime, zajedno igraju u intrigantnoj predstavi "Tesla - prilagođavanje anđela", u kojoj Momčilo tumači ulogu tajanstvenog muškarca koji se predstavlja kao novinar, a koji ulazi u sobu Nikole Tesle, kojega glumi Vladimir Posavec Tušek. Sobarica hotela New Yorker sljedećeg će jutra Teslu zateći mrtvog...

U jeku razvoda i glasina koje ga prate, ni Momčilu Otaševiću ni Jeleni Perčin zacijelo nije lako obavljati svoj posao, koji se ionako odigrava pred javnošću doslovno, ali im je nesumnjivo upravo profesija i svojevrsna pomoć i terapija.

Atraktivni glumački par vjenčao se 2018. godine na intimnoj ceremoniji u Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. i sina Jakšu.

42-godišnja Jelena je potvrdila višemjesečne glasine o razvodu.

"Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece.

Od prijatelja sam dobila bezuvjetnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom cijeli život i jako se dobro poznajemo i vjerujemo si. Svi su znali da odluku nisam donijela slučajno. Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jest nisam još doživjela.

Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav, nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila", izjavila je za Gloriju.

image

U Dubrovniku u rujnu 2022.

Tonći Plazibat/Cropix
19. travanj 2024 11:26