StoryEditorOCM
Zabavavoditeljica HRT-a

Brutalno je vrijeđaju i prijete zbog Dejana Lovrena! Tko je Iva Šulentić koja od nedjelje prolazi najteže trenutke u TV karijeri?

Piše Mozaik SD
22. prosinca 2022. - 08:30

- Dobra večer, Hrvatska. Ponavljam Brozovićeve riječi, jebote kolko nas ima. Molio bih vas onu pjesmu koju smo otpjevali prije četiri i pol godine, mislim da ćete se sjećati - rekao je Dejan Lovren na nedjeljnom dočeku i poveo Thompsonovu pjesmu “Lijepa li si”, nakon čega je publika nastavila pjevati s nogometašem.

Te su se scene brzo proširile društvenim mrežama, a mnogi su primijetili da je voditeljica programa Iva Šulentić prekinula Lovrenovo pjevanje uzevši mu mikrofon iz ruku.

image

Iva Šulentić

Renato Branđolica/HRT

Slučajno ili su joj tako rekli iz režije - nije poznato. No nakon ovoga 39-godišnja Zagrepčanka suočila se s nevjerojatnom količinom uvreda, prijetnji i mržnje koje konstantno dobiva na svom Instagramu. Osim situacije s Lovrenom, njoj i drugom voditelju dočeka nogometaša Luki Buliću zamjera se loše vođenje na glavnom zagrebačkom Trgu.

Iva se već dan nakon voditeljske gaže pojavila u studiju HRT-a gdje vodi popodnevnu emisiju ‘Kod nas doma‘. Čestitala je Vatrenima i izborniku Zlatku Daliću na osvojenom trećem mjestu, a novinarima koji je od ponedjeljka zovu kazala je da će se suzdržati od davanja komentara. Čak ne briše ni komentare na Instagramu u kojima je vrijađaju.

image

Iva Šulentić

Neja Markicevic/Cropix

Iva je stala pred kamere sa samo 12 godina. Na Hrvatskoj radio televiziji prvo se pojavila u dječjoj emisiji Turbo Limach Showu, a onda je vodila Zagonetni ulomak, Dječji tjednik, izbor dječje pjesme za Euroviziju, Garažu... U popularnom Briljanteenu provela je sedam godina. Kratko je vodila Dobro jutro, Hrvatska, 2007. bila je domaćica Dore, a 2015. dobila je priliku voditi glazbeni spektakl The Voice.

Sudjelovala je u Plesu sa zvijezdama, okušala se i kao glumica u sporednim ulogama u humorističnim serijama Bitange i princeze, Bumerang, Luda kuća, Stipe u gostima, Lud, zbunjen normalan te u filmovima Sonja i bik, Šta ti znaš šta se meni dogodilo, Brija i Smash!

Trenutno uz Barbaru Kolar vodi emisiju ‘Kod nas doma‘.

Bila je u vezama s glumcem Filipom Juričićem i pjevačem Lukom Nižetićem. Prije šest godina udala se za Igora Mikloušića, višeg asistenta psihologije na zagrebačkom institutu Ivo Pilar i bivšeg kolumnista Jutarnjeg lista. Razveli su se nakon tri godine.

- Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću - rekla je tada voditeljica.

20. travanj 2024 08:44