StoryEditorOCM
ZabavaLJETO U VALAMARU

Broji se još malo dana do koncerta Morcheebe u Dubrovniku

Piše DV
31. srpnja 2019. - 13:51
Festivan Ljeto u Valamaru po prvi put u Dubrovnik dovodi Morcheebu, veliko ime svjetske glazbene scene koje će 10. kolovoza nastupiti u kampu Solitudo.

Dugo očekivani koncert poznatog benda u izmijenjenom sastavu je prvo veliko strano ime na festivalu Ljeto u Valamaru. Posljednji album Blaze Away grupa Morcheeba objavila je prošle godine nakon gotovo pet godina te svojim pjesmama oduševila i kritičare i vjernu publiku. Britanskim prvacima unikatnog trip hopa s karijerom dužom od 20 godina hrvatska je publika posebno prirasla srcu, a sada imaju prilike osvojiti i srca posjetitelja u Dubrovniku. Tamo će ovaj poznati glazbeni duo čija su zaštitna lica karizmatična Skye Edwards i legendarni Ross Godfrey na pozornicu donijeti pravu glazbenu magiju.

Valamar Riviera iznimno je ponosna na ovogodišnje izdanje Ljeta u Valamaru koje će ugostiti veliko glazbeno ime sa zavidnom svjetskom karijerom za koje su, ističe organizator, pripremili i mnoštvo dodatnog sadržaja kako bi im doživljaj Grada ostao u najljepšem mogućem svjetlu, priopćili su iz ove hotelske kuće.

Koncert počinje u 21 sat, a kao predgrupa Morcheebi nastupit će kantautorica Irena Žilić.
19. travanj 2024 09:37