StoryEditorOCM
ZabavaZALJUBLJENICA U NAŠ GRAD

Brazilka Anny Alves osvojila je mjesto druge pratilje Miss sporta, profesionalna je plesačica sambe, a kada prođe Stradunom svima zastane dah

Piše Lorita Vierda
30. srpnja 2022. - 20:17

-Nisam se tome nadala, zaista sam se prijavila zbog druženja i zabave, a i da malo doživim to iskustvo, ali zapravo nisam uopće mislila na titule, koliko mi je bilo super!" - ovako je započela razgovor Anny Alves, naša najdraža Brazilka, profesionalna plesačica sambe i djevojka koja Zagreb svojim domom zove već 10 godina. Dubrovnik pak zove svojim najljepšim mjestom na svijetu, i nema te sile koja će je natjerati da možda nekad ne svrati do Grada kojeg obožava.

image
Božo Radić/cropix

-Ma Dubrovnik je najljepši grad na svijetu, obožavam ga, kad odmaram od škole sambe koju vodim u Zagrebu moram ga uključiti u ljetnu turu odmora. I ne samo ljeti, ali tad mi je najdraže!" - priča Anny koja je već čitateljima Dubrovačkog dobro poznata. Samba je njezin život, sport trening i ples tri su stvari koje nju čine kao osobu, a njezina ljepota, osim one izvanjske, zaista dolazi iznutra.

-Nije lako živjeti daleko od doma, ali to je oduvijek bio moj san, živjeti u Europi i ja sam ga sebi ispunila. Ma bio mi je san kad sam bila mala biti manekenka, bila sam najviša u generaciji, radila sam malo kao model, ali u godinama kad je krenuo rast, sve su moje prijateljice izrasle i prerasle me, a ja sam ostala ovolika kolika sam sad (smijeh), deset centimetara manja nego što manekenka mora biti. Tad su propali moji snovi o manekenskoj karijeri, ali zato sam naučila kako se ponašati pred kamerama, kako pozirati, kako biti u najboljem izdanju. Okej, možda neću hodati pistom, ali za fotografiju je visina nebitna, pa sam opet blizu da mi se ostvare moji djevojački snovi" - smije se Anny iz koje pršti samopouzdanje. Stvorena je za svjetla reflektora, ne smeta joj pažnja, a zahvaljujući sambi koju pleše cijeli život njezino je tijelo u savršenoj formi.

image

Brazilka sa zagrebačkom adresom Anny Alves osvojila je lentu druge pratilje Miss sporta

Božo Radić/cropix/

-I tjelesno i mentalno čovjek se mora nekako razvijati, ako stagniraš nije dobro. Volim i radim puno toga, vezana sam i za obitelj u Brazilu, često sam tamo, karneval u Riju ne propuštam, a sve to super mi je došlo na izboru za Miss sporta, za kojeg inače ne treba hrvatsko državljanstvo. Bilo je jako naporno, ali toliko lijepo da je to iskustvo koje teško ikad više mogu doživjeti!"- oduševljena je Anny natjecanjem u kojem je osvojila mjesto druge pratilje, ali osim toga izdogađalo joj se još puno dobrih stvari. Bit će u stručnom timu za obuku djevojaka kod izbora, jer je njezino profesionalno znanje i vještine koje posjeduje točno ono što budućim natjecateljicama treba.

-Moj je Instagram uvijek bio samo prepun sambe, a sad su tu putovanja, moda, savjeti, šale, putovanja... toliko se toga može, nema potrebe da se ograničavamo-" - priča Anny koja iz Dubrovnika nastavlja dalje po ljetnim destinacijama u Hrvatskoj, svratit će i do prijateljice u Italiji, ma nema gdje je neće biti ovo ljeto. A u međuvremenu, morala je još malo udahnuti Grad kojeg najviše voli.

15. travanj 2024 04:18