StoryEditorOCM
ZabavaIzbor u Kući umjetnosti Arsen

Božena Bajalica i Iris Stanić izabrane su za najljepšu mamu godine, na natjecanju i naša Emily Glavić

Piše dv
8. svibnja 2022. - 10:19

Iris Stanin sa Ugljana najljepša je mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina, dok je ta titula u Dijamant kategoriji pripala Boženi Bajalici iz Šibenika. Izbor je održan sinoć u Kući umjetnosti Arsen, a žiri u sastavu Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika, Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika, Dino Karađole, direktor TZ-a grada, Ivana Bičanić, vlasnica brenda IB Chic bags, Matea Terlević, vlasnica brenda Artistra, Zdravko Pilić, novinar i Lucija Cvitan, novinarka, birao je između 17 finalistica, od kojih je Emily Glavić, zbog stranog državljanstva, bila izvan konkurencije.

Uz dvije krune, dodijeljeno je ukupno sedam lenti – NMH elegantnost Antonela Lozančić,Kaštel Lukšić, NMH osobnost Jovana Topić, Klinča sela, NMH fotogeničnost Jelena Konjić, Krk, NMH stil Katja Podrug, Solin, NMH simpatičnost Katarina Vrca, Sinj, NMH fashion Daria Matošić Božan, Split, NMH glamour Ivana Žunac, Karlovac

– Jubilarno je natjecanje iza nas i s ponosom mogu kazati kako rastemo i razvijamo se iz godine u godinu. Za organizacijski tim kraj ovogodišnjeg finala znači priprema nove natjecateljske godine pa već sad pozivam sve mame da se prijave i pridruže našoj proširenoj obitelji – rekla je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence.

Natjecateljice su inale tri izlaza – u prvom su nosile kreacije Vibela Design, u drugom su predstavile svoje talente, a u trećem su izašle u svečanim toaletama.

Publiku je zabavljao šibenski pjevač Branimir Bubica, a za krune je bila zaslužna šibenska dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić.

30. ožujak 2023 06:54