StoryEditorOCM
ZabavaVeteranka HRT-a

Barbara Kolar: ‘Neopisivo mi je neugodno! Da sam znala za Žarino stanje, odmah bih se ispričala!‘

Piše Vinko Paić/SD
7. ožujka 2023. - 22:30

Popularnoj voditeljici HRT-a Barbari Kolar dogodio se nezgodan gaf dok je u utorak uživo vodila emisiju ‘Kod nas doma‘.

U studiju je ugostila redatelja glazbenih video spotova Radislava Jovanova Gonza. Pred sam kraj razgovora Gonzo je kazao da radi na novom filmu ‘Bambina‘ prema mjuziklu kojeg je na daske splitskog HNK postavio Krešimir Dolenčić te kako ga posvećuje prijatelju Žari Batinoviću, piše Slobodna Dalmacija.

- Žare, ustani, molim te! - kazao je Gonzo sklopivši ruke prema nebu.

U trenutku dok je pričao o Žari, koji se već nekoliko tjedana bori za život u splitskoj bolnici, Barbara se nasmijala, ne znajući da je Batinović u bolnici.

Samo za naš portal veteranka HRT-a koja je mnogima omiljena voditeljica komentirala je ovaj gaf, jedan od rijetkih u njezinoj karijeri.

- Nažalost doista nisam znala za to, a nitko me nije upozorio niti tijekom niti nakon razgovora! Ispričala bih se istog trenutka, naravno. A ako ima smisla, budući da nisam u emisiji do idućeg tjedna, voljela bih to napraviti evo preko vas koji ste tu grešku primijetili. S iskrenom željom da se zdravlje gospodina Batinovića čim prije popravi - rekla je Barbara i dodala.

image

Barbara Kolar

Neja Markicevic/Cropix

- Meni je neopisivo neugodno! Čovjek ne stigne sve pratiti i nije čudo da se ovako nešto dogodi - zaključila je voditeljica koju ćemo uskoro gledati u novoj sezoni showa ‘Zvijezde pjevaju‘.

02. listopad 2023 17:52