StoryEditorOCM
ZabavaFotogalerija

Advent u Sunset Beachu Dubrovnik po mnogočemu je poseban: evo što se sve nudi za radosno božićno vrijeme

Piše dv
30. studenog 2021. - 17:38

Posebni adventski program otvoren je u Sunset Beachu Dubrovnik. U sedam adventskih kućica posjetitelje očekuje bogata gastronomska ponuda uz glazbu, druženje i radionice za djecu.

Gastronomska ponuda bazira se na autohtonim proizvodima pa se tako u ponudi mogu naći apsolutno sve od morskih specialiteta do kuhanog graha, a u ponudi su još slatkiši, kolači u mnoge druge poslastice.

I ove godine u pogonu je vlakić koji će razveseliti najmlađe i one starije željne dobre zabave, a na kućici Tintilinić mogu se pronaći dječje igračke.

Posjetitelji mogu pronaći kućice 'Kod Bibe i Kate', koje su inače dugogodišnje djelatnice ove tvrtke, a one će posjetiteljima ponuditi proizvode poput ušećerenih jabuka, brojnih slatkiša, domaćih medenjaka, knedla sa šljivama kao i slani program. Kućica 'Kod Matije' ima slavonske delicije poput bunceka, graha s kobasicom, dječjih hot dogova... 'Sunset fusion' je kućica potpuno drugačija od svih u cijelom gradu; tu posjetitelji mogu pronaći ponudu sushija, woka i pokea.

Ovogodišnji Advent u Sunset Beachu ima i svoju humanitarnu stranu pa se tako u kutku 'Osmijeh za osmijeh' mogu dati novčana sredstva za Dom Maslina.

23. travanj 2024 10:22