StoryEditor
ŠpicaPOZIV IZ RIXOSA |

UZ SVJETSKI DAN KAVE 1. LISTOPADA Uživajte u omiljenom napitku na najljepšoj terasi u Gradu, i to po 50 posto nižoj cijeni

Piše Rixos Premium Dubrovnik
29. rujna 2020. - 14:39
Omiljeni gorki napitak prijat će još i više na taraci Hotela Rixos Premium Dubrovnik
Na Svjetski dan kave poželjet ćete kavu ispijati u Rixos Premium Dubrovnik hotelu – na najljepšoj terasi u gradu
Svi posjetitelji hotela moći će 1.listopada uživati u omiljenom gorkom napitku po 50 posto nižoj cijeni!
Kultura ispijanja kave je bezvremenski trend koji, naprosto, nikad neće izaći iz mode. Prema brojnim istraživanjima, kava je napitak koji se najviše konzumira. Taj izuzetan napitak nastaje jedinstvenom obradom zrna kave, a poznatim, božanstvenim aromama i mirisima podsjeća nas na druženja s prijateljima i ugodna ambijentalna mjesta gdje rado pijemo kavu.

Hotel Rixos Premium Dubrovnik nudi autentično iskustvo ispijanja kave u svom središnjem dijelu, gdje se smjestio Libertas Bar & terrace s jedinstvenim pogledima na jadransko plavetnilo, svojevrsna duša hotela s karakterom modernog stila života. Riječ je o omiljenom mjestu susreta i opuštanja gostiju, koje prate zvukovi glazbe i na kojem će vas dočekati jedinstvena kolekcija vrhunskih, kvalitetnih kava, bogate arome.Izdvajaju se klasici poput: espressa, americano kave, espresso macchiata, coffee latta ili cappuccina, stylish kave kao primjerice amaretto, irish, sky, nutty - najpopularnije kave ove godine koje se pripremaju uz dodatak alkohola, pa sve do kultne turske kave koja se priprema i poslužuje u posebnom tradicijskom posuđu uz raskošne okuse baklave po čemu je ovaj hotel nadaleko poznat. Osim toga, tu je i izbor trendovskih kava cold brew, chemed, V60 i sypon koje pripadaju novom Third Wave pokretu, a koji obvezuje proizvođače i potrošače da pripremaju, konzumiraju, uživaju i cijene visoko kvalitetnu kavu najboljieg okusa uz raskošnu aromu temeljenu na orginalnim zrnima kave.

Posjetite Rixos Premium Dubrovnik u četvrtak, 01. listopada 2020.g., na Svjetski dan kave i doživite iskustvo najbolje kave u Dubrovniku uz 50 posto povoljnije cijene na cjelokupnu kolekciju kave.

Počastite se kavom i podijelite trenutak s prijateljima u očaravajućoj hotelskoj scenografiji, uz klasik, stylish, kultnu ili trendovsku kavu.

 
18. lipanj 2021 06:57