StoryEditorOCM
ŠpicaKRAJ LJUBAVI NA ESTRADI |

DANIJELA I GRAŠO Danijela nije često pričala o vezi s Grašom, ali je jednom otkrila i da je bila prevarena, kao i da planira majčinstvo...

Piše dv
12. listopada 2021. - 16:30

Danijela nije često pričala o vezi s Grašom, ali je jednom otkrila i da je bila prevarena, kao i da planira majčinstvo. Pričala je o njihovom izboru imena za djecu, kad su se prvi put sreli

"U životu jesam, bila sam prevarena i mislim da to sve skupa dođe u nekakvo iskustvo kad možeš bolje, ljepšim, čistim očima pogledat sve. Zato sam svjesnija što imam i još više to cijenim" - ispričala je Danijela Martinović pred kamerama u prilogu emisije "InMagazin" prije sedam godina, piše Slobodna.

Brojne Danijeline izjave i intervjui, jednako kao i oni Petra Graše, premda je takvih znatno manje, jer splitski pjevač je uvijek znatno rjeđe pričao o osobnom životu, posljednjih se dana iščitavaju i analiziraju drugačije nego li ranije, i svakako s puno više interesa.

Grašina nova ljubavna veza s Hanom Huljić u poseban je fokus opet stavila njegov odnos s Danijelom.

Premda nitko ne dovodi u vezu Danijelin i Grašin prekid s romansom koja je, kako se pisalo, započela ovoga ljeta, zapravo je nemoguće promatrati novi par, bez da se pojavi aspekt bivše veze.

Pogotovo zato što je ona toliko dugo trajala, što je odnos koji se gradio 24 godine zacijelo bio vrlo kompleksan i intenzivan, i što su poznati Splićani tijekom njega prošli valjda sve što jedan par, koji toliko puno vremena provede zajedno, može proći.

Splitska pjevačica ranije je otkrila kako su Petar i ona nekoliko puta prekidali.

"Mi se u životu zaista svađamo zbog malo stvari, a prekidali smo pet puta i svih pet je bilo zato što on sebi ne piše pjesme. Ja bih znala imati predike i tako, ustvari, iz te neke najbolje namjere bi se izrodila svađa i ja bih rekla ok, ja te ostavljam" - otkrila je tada u intervjuu.

Pjevačica je istaknula, ipak, da Petra i nju veže ljubav koja nije opterećena ničim.

20. travanj 2024 10:33