StoryEditorOCM
Noćni životSVJETSKI POZNATI DJ NASTUPA 30. PROSINCA

Mahmut Orhan u hotelu Rixos Libertas

Piše PSD.
26. prosinca 2018. - 12:29
U posljednjem tjednu u ovoj godini, kada Dubrovnik živi svoju zimsku bajku, i hotel Rixos Libertas priprema bogatu novogodišnju ponudu. U periodu od 28.12. – 01.01. gosti hotela moći će uživati u posebnoj gastronomskoj ponudi tematskih večeri u glavnom restoranu, na Agora baru svakodnevno će ih zabavljati razni glazbeni izvođači, a neće nedostajati zabave ni za najmlađe goste. Djed Božićnjak i njegove pomoćnice voditi će ih kroz novogodišnje radionice, facepainting, ples i Mini doček Nove godine za djecu.


Vrhunac programa je 30.12. kada će u hotelu nastupiti svjetski DJ Mahmut Orhan. Za tu priliku svoju multifunkcionalnu glavnu dvoranu pretvaraju u ekskluzivan noćni klub za vrhunski video i audio doživljaj. Mahmut Orhan 25-godišnji DJ i glazbeni producent porijeklom je iz Burse u Turskoj. Nakon mnogobrojnih nastupa po istanbulskom klubovima, međunarodni uspjeh postigao je 2015. godine sa pjesmom „Age of Emotions“, a već u slijedećoj godini pjesmom „Feel“ popeo se na prvo mjesto glazbene platforme iTunes. Njegova simbolična poveznica sa Dubrovnikom nastala je u 2017. kada je napravio remix dobro poznate „Game of Thrones“ pjesme „Save me“. Ovaj simpatični DJ gostovao je na svim vodećim svjetskim festivalima elektroničke glazbe, a u nekoliko je intervjua spomenuo koliko mu se sviđa Dubrovnik i da se ovdje uvijek rado vraća.


Ulaznice za koncert se mogu kupiti na recepciji hotela svaki dan od 0-24h, a za rezervacije stolova možete poslati upit na sanda.pavlinic@rixos.com.
19. travanj 2024 22:10