StoryEditorOCM
ModaRUČNI RAD

Tvrtka Borovo lansirala novi model Startasica

Piše PSD.
25. studenog 2016. - 17:05

Sada ljubitelji Startasica svoje omiljene tenisice mogu nositi i po kiši
Vukovarska tvrtka Borovo početkom ovoga mjeseca na tržište je pustila i gumeni model ovih tenisica. U pojašnjenju iz tvrtke stoji kako su ljubitelji Startasa, koji su do sada svoje omiljene tenisice mogli nositi samo za sunčanih dana, sada dobili i gumene Startasice.
- Gornjište i potplat od gume, unutrašnjost od toplog filca i meka uložna tabanica, osiguravaju vam suhe i tople noge, bez kompromisa, uz prepoznatljiv Startas dizajn - navode iz Borova. Dodaju i kako nas još jednom 'borovske' Startasice vode natrag u vrijeme kada su se cipele, kao i većina stvari nekada, proizvodile od strane ljudi koji su majstori svog zanata.
- I danas, u istoj tvornici u Vukovaru, čarolija ručne izrade Startasica se nastavlja. Još uvijek treba jedan sat - od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade. Dakle, kad ste dobili svoj novi par tenisica, primite ih u ruke i pogledajte izbliza. Primijetit ćete da svaki par pokazuje suptilne nijanse da je to proizvod koji je majstorski uradak ručne izrade. Ručni rad od prirodnih materijala s ljubavlju iz Vukovara - ističu iz Borova.
 

16. travanj 2024 16:10