StoryEditor
ModaHAIR TREND|

Ove zime u trendu je smeđa boja. Evo savjeta kako dobiti rapsodiju smeđih tonova

Piše Lea Ladišić/GG
9. studenog 2021. - 11:19

Ako ste se nakon pramena okupanih suncem zaželjeli tamnijih tonova za zimsko vrijeme, jako trendi postaje smeđa - dinamična frizura, donosi Gloria Glam.

Expensive Brunette znači da se kosi pomoću koloracije i kombinacije tonova daje dimenzija i energija, a naglašeni su detalji koje sami kod kuće ne možete napraviti", komentira profesionalni hair stilist Tom Smith novi stil koji se istaknuo kao beauty trend jeseni, a koji je pokrenula Hailey Bieber koja je plave uvojke zamijenila onima smeđe boje. U njenom slučaju, smeđa kosa nije jednobojna i "jednostavna", već je obogaćena pramenovima, svijetlim i tamnim tonovima koji čine rapsodiju smeđih tonova u kosi. Look izgleda višedimenzionalno i luksuzno, pa otud i ime za ovu boju o kojoj se sve češće govori - expensive brunette.

Treba napomenuti da nije riječ o određenoj nijansi smeđe boje koju možete zatražiti u salonu, već se radi o samoj tehnici bojanja kose koju je nemoguće postići u vlastitim aranžmanu. Prije samog bojanja, valja se konzultirati s frizerom kako bi boja i ton frizure pristajali tenu i licu. Primjerice, svjetla put bolje izgleda uz toplije nijanse poput zlatne, boje kave ili karamele. Važno je naglasiti da želite postići dimenziju i višeslojnost kose, što se postiže koloracijom i kombinacijama nijansi,donosi Gloria Glam.

item - id = 1141530
related id = 0 -> 636672
related id = 1 -> 636644
07. prosinac 2021 17:43