StoryEditor
ModaNOVA, JOŠ BOLJA DOUGLAS PARFUMERIJA

Novo ruho Douglas parfumerije u Robnoj kući Minčeta

Piše DV
7. studenog 2019. - 15:55
Douglas parfumerija u Robnoj kući Minčeta je otvorila vrata kupcima u još boljem izdanju, a kupce su povodom otvorenja novouređene poslovnice dočekale razne pogodnosti, promocije, kolo sreće i mnoštvo drugih iznenađenja koje su Douglas parfumerije priredile kako bi zajedno s njima proslavile ovaj događaj.

Novo uređena poslovnica kupcima nudi vrhunsku uslugu uz bogatu ponudu beauty proizvoda popularnih brendova. Novi koncept poslovnice, prvi takve vrste na području Hrvatske, ima jedinstveni koncept izlaganja proizvoda. Tako su proizvodi za njegu kože pristupačniji kupcima za isprobavanje i nisu izloženi na policama, nego na posebnim stolovima gdje su opisani i koraci u beauty rutini, kao i odgovarajući tipovi kože za svaki pojedini proizvod. Uz navedeno, novouređena parfumerija prostire se na većem prostoru, a u svoju ponudu uvrstila je i brojne nove popularne brendove kao što su The Ordinary, Matis, Dr. Renaud, Dr. Irena Eris, By Terry, Naj Oleari, Xerjoff, ZARKOPERFUME, Percy Nobleman, Leonor Greyl i brojni drugi.

U proteklih 11 godina poslovanja u Hrvatskoj, Douglas parfumerije su se nametnule kao jedno od omiljenih i nezaobilaznih mjesta kvalitetnih proizvoda, vrhunskih brendova i najboljih savjeta u beauty svijetu. Vrijeme blagdana koje se bliži razlog je više za posjetu novo uređenoj Douglas parfumeriji gdje vas očekuje bogata ponuda idealnih poklona s kojima ćete oduševiti vaše voljene.
loading...

Izdvojeno

14. listopad 2020 20:15