StoryEditorOCM
ModaBombastična modna kampanja brenda Femme Marquise podiže temperaturu

Nives Celzijus za Dubrovački: ‘Sebi sam najdraža kao prava ‘ja‘, ona bez maske za javnost. A muškarac? Ako mi neće oduzimati slobodu, onda je to ‘taj‘!‘

Piše Lorita. Vierda
16. srpnja 2022. - 18:45

Ona je bomba, ona je seksi, ona je uspješna poslovna i obiteljska žena, pjevačica, spisateljica i influencerica i prije nego se taj izraz i izmislio, ona je seks simbol i samo za Moskar s Nives Celzijus popričali smo o najnovijoj modnoj kampanji brenda Femme Marquise, čije je zaštitno lice.

Kako je došlo do suradnje s brendom Femme Marquise?

-Tražila sam haljinu za novi spot i naišla na njihove haljine. Došla sam isprobati i shvatila da sam neodlučna jer mi je svaka haljina iz njihove prve kolekcije stajala savršeno. Našalili smo se kako su haljine dizajnirane po mojoj mjeri i kako bi im trebala biti zaštitno lice i tako se i dogodilo."

image

Nives Celzijus za Femme Marquise

Šime Eškinja/

Kampanja se bazira na odjeći i dodacima za žene svih konfekcijskih brojeva, što je razveselilo žensku populaciju s oblinama. Kao jedna od njih, koliko se moda promijenila posljednjih godina?

-Žene s oblinama predugo su bile diskriminirane i do prije par godina bilo je posve nemoguće pronaći sexy veš ili iole maštovitiji kupaći kostim u većim brojevima. Na svu sreću i mi žene koje se ne možemo pohvaliti standardnim veličinama, napokon smo došle na svoje i pronalazak željenog komada odjeće više nije tako zahtjevna misija. Modne kuće su počele uvažavati i naše obline pa nismo više osuđene na redovite prepravke tek kupljenih komada ili potragom za kvalitetnom krojačicom koja bi nam uopće mogla sašiti neki željeni komad."

Spisateljica, pjevačica, influencerica, glumica, mama, poslovna žena, kako vam je najdraže kad vas predstavljaju i zašto?

-Svatko izabere segment koji je njemu najznačajniji i ja sam posve u redu s tim."

Često čujemo da ste vi bili Kim Kardashian prije Kim Kardashian, što mislite o tome?

-Divan je kompliment usporedba s toliko lijepom, karizmatičnom i uspješnom ženom..."

Kad ste zadnji put bili u Dubrovniku? Planirate li se skoro spustiti do juga?

-Mislim da sam posljednji put bila 2017. Već godinama imam toliko zatrpan raspored da se teško uopće i odvažim na put i uglavnom su to neke kraće destinacije. Ovo ljeto nisam ni sigurna hoću li uspjeti doći do mora duže od dva dana. Ali to daje još posebniju čar Dubrovniku, nije mi toliko dostupan i zato posebno sebično uživam u svakom provedenom trenutku i s radošću ih pamtim."

image

Nives Celzijus za Femme Marquise

Šime Eškinja/

Osim kampanje za Femme Marquise, koji su vam poslovni projekti u tijeku, ili u fazi planiranja? Što možemo očekivati?

-U planu su koncerti tokom ljeta, a sredinom rujna napokon izlazi nova pjesma, duet kojem se posebno radujem. Sve je već spremno i pjesma i spot, samo još čekamo trenutak da ju pustimo u eter. Budući da je prošlo gotovo 3 godine od posljednje pjesme, Odjebando, ovoj novoj pjesmi se radujem kao da mi je prva."

Pratitelje na Instagramu često obradujete fotografijama na kojima ste uvijek jako zgodni, no i bez toga zanimanje za vama nije ništa manje. Je li vam postalo lakše živjeti po povećalom javnosti, koliko vam to zapravo smeta, kako čuvate sebe i obitelj od znatiželjnih očiju?

-Privatno sam introvertni tip i to se manifestira tako što privatno biram provoditi vrijeme doma ili negdje na osami. Privatno sam potpuno isključila iz profesionalnog i kao da jednostavno na dodir gumba postajem druga osoba, samouvjerenija, hrabrija, društvenija. No svakako postoji i pažnja koja mi nije ugodna, a uglavnom se odnosi na članove obitelji koji se ne osjećaju ugodno biti u stalnom fokusu. To je ona ružna strana posla, gdje nisam samo ja izložena povećalima i napadima, već i moji najbliži. Tako da su se i svi oni nažalost morali naučit živjeti s lažima, klevetama, ogovaranjem bez temelja."

image

Nives Celzijus za Femme Marquise

Šime Eškinja/

Koja je tajna tako bombastičnog izgleda? Vježbe, prehrana, priroda, sve od toga, nešto treće...?

-Sve pomalo, rekla bih. No mislim da je ponajviše razlog unutarnje zadovoljstvo. Naučila sam biti sretna i samopouzdana u svojoj koži, voljeti sebe, osjećati se prekrasno i sa svojim eventualnim nedostacima."

Imate li mjesta (ili želje ili potrebe) u životu za partnerom, kakav bi to muškarac trebao biti?

-S godinama sam naučila da nemam pojma kakav bi to muškarac trebao biti. Uvjerena sam da mi uopće ne treba muškarac ili možda jednostavno još uvijek nisam srela pravog pa sumnjam u njegovo postojanje. Želim imati tu slobodu biti "ja" bez maske i pretvaranja. Ako se pronađe muškarac koji mi neće pokušavati oduzeti tu slobodu, onda je on "taj"."

image

Nives Celzijus za Femme Marquise

Šime Eškinja/
image

Nives Celzijus za Femme Marquise

Šime Eškinja/
image

Nives Celzijus za Femme Marquise

Šime Eškinja/
image

Nives Celzijus za Femme Marquise

Šime Eškinja/
image

Nives Celzijus za Femme Marquise

Šime Eškinja/
image

Nives Celzijus za Femme Marquise

Šime Eškinja/
19. travanj 2024 18:56