StoryEditorOCM
ModaJEDINSTVENA LJEPOTA

Manekenka koju je proslavila gusta spojena obrva priznala da je u početku slave primala prijetnje smrću: ‘Jako sam dlakava i to mi nikada nije smetalo, i teta i baka su takve...‘

Piše dv/Mozaik SD
13. studenog 2022. - 09:21

Sophia Hadjipanteli, manekenka poznata po svojim gustim obrvama, sinoć je na dodjeli Glamur nagrada Žene godine u Londonu prošetala crvenim tapetom. Djevojka koju je javnost nekoć ismijavala radi obrva, sada se našla u društvu poznatih zvijezda, piše Žena.

image

Sophia Hadjipanteli attends GLAMOUR Women Of The Year Awards 2022 at Outernet in London.,,Image: 736229357, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia

Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia/Ana M. Wiggins/Avalon/Profimedia

Djevojka je na dodjelu došla u otkačenoj šarenoj haljini, a pred kamerama je, prenosi Slobodna Dalmacija, pokazala i svoju novu boju kose, koja joj je dodatno istaknula jedinstvene obrve.

- Kada su ljudi saznali za mene na društvenim mrežama, počeli mi slati poruke mržnje. Mnogi kažu da sam licemjerna jer ne čupam obrve, a očigledno je da se sređujem kao svi ostali. Mi Grci-Ciprani smo jako dlakavi ljudi, sigurna sam da će se mnogi složiti sa mnom. To mi nikada nije smetalo jer moja baka i moje tetke, sve su imale guste obrve i nikada se nisu bojale biti ono što jesu, bilo da su ih čupale ili ostavile da rastu. Zapravo, za to nitko nikada nije previše mario, rekla je Sophia koja se proslavila 2017. godine, piše Žena.

Dodala je da danas ulicom hoda ponosno i sa samopouzdanjem, a da joj je osnovni cilj dokazati da guste obrve ne oduzimaju od ženske ljepote. Smatra da su je negativne poruke, koje je redovito primala, učinile tako poznatom. 

17. travanj 2024 10:22