StoryEditorOCM
ModaPROMO

Ljetni trendi stil za muškarce – što se sve treba nalaziti u vašem ormaru?

Piše PSD.
27. lipnja 2022. - 10:01

Muška moda se mijenja iz sezone u sezonu, no ove su godine iznimno popularne muške traper kratke hlače koje su postale vjerni pratitelj na svim događanjima. Mogu se nositi na obične majice, ali i na košulje te loaferice.

 

Sunce koje proviruje iza oblaka jasan je znak da je proljeće već odavno stiglo te da je vrijeme da svu debelu zimsku odjeću ostavimo negdje na dnu ormara. Tijekom proljetne i ljetne sezone svaki muškarac u svom ormaru mora imati nekoliko modela kratkih hlača te klasičnih majica s kratkim rukavima, bez obzira na to sprema li se u grad, na posao, za izlazak ili ide li na plažu. 

Kako odabrati kratke hlače za muškarce?

Za vrijeme visokih temperatura materijal odjeće igra najvažniju ulogu. https://answear.hr/k/muskarci/odjeca/kratke-hlace izrađene od prirodnih materijala poput pamuka ili lana pružit će vam maksimalnu udobnost i što je najvažnije, neće uzrokovati neugodno znojenje niti kožne iritacije. Lagane krem hlače odlično će vam pristajati na casual odjevne kombinacije, tako da ih možete nositi na majice, bilo sportske, bilo one nešto elegantnije s v-izrezom. Osim krem iznimno su popularne maskirne hlače te one zemljanih tonova. Uskladite ih sa smeđim loafericama ili mokasinkama i traper košuljom i spremni ste za izlazak. Ako tražite odabrane modele obuće poznatih svjetskih proizvođača, ne propustite provjeriti Timberland na Answear webshopu, sigurno ćete pronaći ljetnu obuću koja će vas osvojiti na prvu.

Zašto svaki muškarac treba imati par sportskih kratkih hlača u ormaru?

Osim što ih nose svi sportaši kao i ljubitelji sportskog stila, udobne kratke hlače izrađene od posebnih materijala pružit će vam svu slobodu kretanja i omogućiti vašoj koži da slobodno diše. Tijekom nekih težih fizičkih aktivnosti zaštitit će vas od ogrebotina i osigurati optimalnu cirkulaciju zraka. Na Answear.hr potražite razne modele https://answear.hr/k/muskarci/odjeca/kratke-hlace koje će vam odgovarati u svim prigodama. Birajte između modela s visokim ili srednjim strukom, zatim između onih izrađenih od isključivo prirodnih ili kombinacije prirodnih i visokokvalitetnih sintetičkih materijala, a na raspolaganju vam stoji i odabir kratkih hlača prema namjeni, odnosno ovisno o tome jesu li vam potrebne za, recimo, trening, trčanje ili neku drugu aktivnost na otvorenom. Prilikom odabira i isprobavanja idealnog modela obratite pažnju na to da vam se  muško donje rublje ne zgužva i ne nabora, jer će to biti vidljivo preko hlača.

image

ANSWER SHOP

Jesu li muške kratke traper hlače opet u modi?

U vašem ormaru jednostavno ne smiju nedostajati traper kratke hlače. Vrlo su praktične i univerzalne te su odličan odabir za casual, ali i za elegantni stajling. Uskladite ih s bijelom majicom i otkopčanom kariranom košuljom, a na stopala obujte svoje omiljene modne tenisice poznatih svjetskih brendova. Za dozu elegancije odaberite jednobojnu mušku košulju s ovratnikom, a svoj stil dodatno začinite muškim ručnim satom ili narukvicom. U ovom slučaju jako su bitni kroj hlača i boja, jer je vrlo lako „promašiti“ stil kojem težite. Za elegantne prigode odaberite traper https://answear.hr/k/muskarci/odjeca/kratke-hlace bez efekta istrošenosti te bez preklopljenog ruba. Kratke hlače s cargo džepovima ostavite za neka opuštena druženja, a u ovom slučaju razmislite o modelima s uvlačnim džepovima. Ako će vam trebati remen, onda ga svakako bojom uskladite s obućom ili ostalim odabranim modnim dodatcima.

 

25. travanj 2024 17:29