StoryEditorOCM
Moda‘SLATKI GREH‘

Kim Kardashian iskopirala Lepu Brenu? Reality zvijezda kao da je izašla iz spota za pjesmu ‘Mile voli disko‘. Metalik minica, plavo sjenilo i natapirana kosa...

Piše MOZAIK SD
2. srpnja 2022. - 18:26

Srpska pjevačica nekoliko je puta prozvala najpoznatiju reality zvijezdu Kim Kardashian za krađu "looka". Iako je kod većine to izazvalo podsmijeh, imajući na umu kako starleta ima oko sebe cijeli tim ljudi koji brine o njenom imidžu, ali najnovijim izdanjem podsjetila nas je na još jednu balkansku zvijezdu. Slučajnost ili ne, sami prosudite.

image
LEPA BRENA/YT

Kardashianka, naime, najnoviju liniju kostima svoje marke Skims, koja je inspirirana osamdesetima, reklamira serijom fotografija u kojima podsjeća na Lepu Brenu prije 40-ak godina.



Retro modeli u metalik nijansi podsjećaju na one koje je Brena nosila dok je pjevala u  grupi "Slatki greh", kao i u spotu za pjesmu "Mile voli disko". U prilog priči o mogućoj inspiraciji u "Jugoslovenki" iz mlađih dana idu i plavo sjenilo na očima i natapirana plava perika koji također "bacaju" na imidž nekad najseksi glazbene ikone.

 


 

 

20. travanj 2024 03:40