StoryEditorOCM
Kućni ljubimciUŽIVA U SPAVANJU |

VIDEO Hrče li ovako i vaša mačka? Poslušajte najglasnije mačje hrkanje, ne, ovo nije traktor

Piše VauMijau
14. listopada 2021. - 13:06

Oni koji nemaju mačke, uvijek ih zamišljaju kao elegantna stvorenja koja nemaju nijednu životinjsku osobinu. Čak i u wc odlaze nekako fino, pa misle da su one vječito čiste, da se uvijek dočekaju na sve četiri, da jedu fino, pristojno i polako... S druge strane, oni žive s tim neobičnim stvorenjima kažu kako je ta predodžba prilično daleko od istine. Iako ima mačaka koje su zaista nešto finije od drugih, činjenica je da su i one smrtnici sa svim obilježjima svoje vrste.

Jedu, odlaze na toalet. Ako pijesak nije čist, obavit će pokraj kutije, da ih nauče pameti. Ako se naljute, u stanju su urinirati po krevetu. Uz sve to, hrču. I to žestoko. Nema ništa elegantno i profinjeno u tome da mačka leži kraj vas i hrče kao zvijer, ali neke su sklone upravo tome, donosi portal za ljubitelje životinja VauMijau.

Takva je i mačka čije je hrkanje njen vlasnik ocijenio najglasnijim na svijetu i snimku svoje ljubimice objavio na YouTubeu. Ne znamo je li zaista najglasnija, ali mora se priznati da je prilično bučna. I, naravno, nije je nimalo briga.

23. travanj 2024 17:46