StoryEditorOCM
Kućni ljubimciBILO JE JEZIVO

‘Rekao bih joj da dođe, a ona bi stajala, gledala me i smiješila se. Smrznuo sam se!‘: šokantno iskustvo kupca ‘psa‘

Piše dv
14. ožujka 2023. - 16:39

Nećemo se smijati ljudima koji doma dovedu divlje životinje misleći da su nešto drugo. Ostali smo ozbiljni kada je žena iz Kine dvije godine živjela s medvjedom misleći da je pas, kao i kad je njen sunarodnjak doma doveo divlju leopardsku mačku, misleći da je obična maca, piše Jutarnji.

No, zaista je teško ostati ozbiljan na priču čovjeka koji je kupio čistokrvnog psa, a onda otkrio da je to - hijena.

Muškarac je s cijelim svijetom podijelio svoje iskustvo. Kaže kako je prvi put posumnjao u trenutku kad je sa štencem putovao kući.

Iako mu je prodavač pokazao fotografije navodnih oca i majke tog malca, koji su evidentno psi, vlasniku se odmah nešto učinilo sumnjivim. No, pokušao je zatomiti sumnju i počeo je raditi sa psom. Istina, nije mu to baš polazilo za rukom, no vjerovao je da je stvar samo u tome da on ne zna kako raditi s njim.

Moglo bi se reći da je to razumljivo, jer ovo nije pas, ali se u snimci na TikToku čovjek tuži da mu je mladunče sažvakalo sve po stanu, iz čega je jasno da taj u životu nije imao štenca doma. Odlučio ga je nabaviti kako bi se djeca mogla igrati s njim, kaže, a oni su otkrili da se radi o divljoj životinji.

- Pokušao sam da je dozvati. Rekao bih joj da dođe, a ona bi stajala u mjestu, gledala me i smiješila se. Smrznuo sam se odmah i pomislio: zašto se smije? To je hijena, nešto između psa, mačke i vuka!

Pokušao sam se i igrati s njom, ali ona se samo smijala. Zvučala je kao čovjek i to je bilo jezivo. Jednom se baš snažno nasmijala i potom me gricnula za nogu - tvrdi bivši vlasnik hijene, koji objašnjava kako je nije mogao zadržati. Vratio ga je uzgajivaču od kojeg ga je i kupio, a što je dalje bilo s nesretnom životinjom, nije poznato.

@infared_savage

I just found out my bully is a hyena ??‍♂️??‍♂️?????

♬ original sound - INFARED_SAVAGE
24. travanj 2024 17:55