StoryEditorOCM
Kućni ljubimciIMA SE, MOŽE SE

Pogledajte pseću rođendansku zabavu: Vlasnica potrošila više od 100 tisuća kuna za proslavu rođendana svog ljubimca!

Piše VauMijau
13. siječnja 2022. - 15:32

Svaki pravi skrbnik psa reći će istu stvar: jako voli svojeg ljubimca. Za njega će učiniti sve: nekad to znači da će zadnji novac potrošiti na konzervu hrane za njega, a ne sebe. Drugima to znači da će se zadužiti kod veterinara kako bi liječili voljeno biće, treći će, kad prelaze cestu, uvijek paziti na to da svojim tijelom štite ljubimca, u slučaju da neki automobil dojuri bez da ih vidi.

A nekad će se ta ljubav manifestirati kao ekstravagantna zabava povodom rođendana, donosi VauMijau.

Ne zvuči vam to kao dokaz ozbiljne ljubavi? Ni nama, ali je jedan od primjera. Žena iz kineske pokrajine Hunan čiji je desetogodišnjak slavio svoj rođendan odlučila je unajmiti 520 svjetlećih dronova za proslavu. To je koštalo nešto više od vrtoglavih 100 tisuća kuna! Da priča bude još luđa, let dronovima nije bio prijavljen, tako da je policija bila prilično nezadovoljna što dronovi lete u zoni zabrane.

Zašto ih je unajmila 520? Zato što je htjela da na nebu ispišu rođendansku čestitku, te da slože oblike torte, kutije, kosti i lika psa.

Nije poznato kako je slavljenih reagirao i je li cijenio tu vrstu čestitke. Vjerojatno mu se više svidjela torta koju je dobio.

18. travanj 2024 00:36