StoryEditorOCM
GastroVita Bella

Uvijek idealno rješenje za objed ili večeru i proslavu Majčinog dana

Piše PROMO
12. svibnja 2023. - 13:47

Bliži se kraj radnog tjedna, svi se radujemo predstojećem vikendu i Majčinom danu. Iako ima puno načina kako provesti ove posebne dane, mi smo odlučili pronaći način kako uživati u vremenu s obitelji i prijateljima, a kuhanje prepustiti drugima. 

Nasa preporuka za dobru i ukusnu hranu je Vita Bella. Smještena u Ulici Bana Josipa Jelačića, ova lokalna pizzeria već godinama je jedna od najbolje ocijenjenih pizzerija u gradu, prema recenzijama posjetitelja na internetskim platformama.  

 Pizzu iz Vita Belle podjednako vole i domaći i gosti, što svjedoče brojni komentari na internetu.  

Većina ih  kao najveću prednost ističe  vrhunsku pizzu iz krušne peći, koja okusom, ali i veličinom, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ono na što iskusni tim Vita Belle uvijek posebno pazi je da svi sastojci budu svježi i vrhunske kvalitete. 

Osim pizze, Vita Bella nudi i druga odlična jela, kao što su razne vrste mesa na roštilju, burgeri, sendviči, tjestenine, rižoti, riblji specijaliteti i slastice.  

Vita Bella nudi i ugodnu atmosferu - smještena je u legendarnom "Burbonu", udaljena od gužve i buke stare gradske jezgre, što je idealno mjesto za ugodan obrok u mirnoj atmosferi.  

Strani gosti također cijene ovu pizzeriju zbog vrhunske hrane i usluge. “Najbolje što možete dobiti za tu cijenu u Dubrovniku”, mišljenje je Conora iz Velike Britanije, a Caroline je napisala da joj je žao što je ovdje jela “samo” 3 puta za vrijeme boravka Dubrovniku. 

 

Iskoristite priliku i rezervirajte stol ili naručite putem telefona 020 358 713 ili web stranice www.vitabella.com.hr.  Dostava je besplatna.  

 

Za sve novosti i posebne ponude, pratite Facebook stranice Vita Bella. 

  

Uz Majčin dan koji dolazi, ovaj bi vikend mogao biti idealna prilika za posjetu Vita Belli i uživanje u vrhunskoj hrani u ugodnoj atmosferi. 

24. travanj 2024 00:07