StoryEditor
ZagoraNASTAVA OD KUĆE

Korona kroji raspored sati u Cetinskoj krajini: sinjska Franjevačka gimnazija, osmoljetka u Vrlici i jedan razred u Trilju prešli na online model

19. listopada 2020. - 12:45
Sinj, 170508. Zgrada Franjevacka klasicne gimnazije u Sinju. Foto Vito PericVito Peric

Franjevačka klasična gimnazija u Sinju i Osnovna škola Milana Begovića u Vrlici od danas su prekinuli održavanje nastave u školi i prešli na online, a po istom modelu održava se nastava i za jedno razredno odjeljenje OŠ Trilj.

U Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji jedna djelatnica je pozitivna na virus SARS-CoV-2 i bila je u kontaktu s velikim brojem kolega i drugih zaposlenika te učenika.

Radi toga su epidemiolozi naložili samoizolaciju za 54 učenika i 21 zaposlenika ove sinjske srednje škole do 30. listopada.

U vrličkoj osnovnoj školi na Covid 19 pozitivna je bila jedna učiteljica koja je radila s učenicima od 1. do 8. razreda. Zbog toga su epidemiolozi naložili samoizolaciju za svih 86 učenika i 20-ak zaposlenika ove škole, također do 30. listopada.

U OŠ Trilj na koronavirus pozitivna su dva učenika. Radi zaustavljanja daljnjeg širenja moguće zaraze epidemiolozi su naložili samoizolaciju za 28 učenika i tri djelatnika. Istovremeno je prestala samoizolacija za dva razredna odjeljenja ove škole. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. listopad 2020 23:39