StoryEditorOCM
ObalaVIDEO

S novom sezonom osilili se taksisti: Dalmatinski grad pod opsadom, građani se pitaju tko će uvesti reda u noćni kaos

Piše DV
22. travnja 2023. - 13:13

Dubrovačkom vjesniku javio se čitatelj, sugrađanin M.K., po zanimanju taksist, revoltiran prometnim kaosom koji se s približavanjem sezone u noćnim satima samo pogoršava na zapadnom ulazu u Grad:

- Ovako noću izgledaju Pile, iako je tu predviđeno taksi stajalište za svakog tko ima pravo voziti taksi, neki se ponašaju kao da su oni jedini, jako je sebično da se taksisti pored svog stajališta i pored ‘paščare‘ nalaze na platou s druge starne. Ovim putem želim izraziti moj vapaj jer svi imamo pravo koristiti spomenuto taksi stajalište no neki to ne dopuštaju i čak pokraj taksi stajališta takozvano udruženje sindikata autotaksi prijevoza dolazi na plato Pile. Ako im vozači autobusa trube da se pomaknu, oni se uporno ne žele pomaknuti - negoduje M.K. koji od medija moli pomoć kako bi se taksisti zadržali na stajalištima kako je to i predviđeno:

- To bi u nekom slučaju i nama građanima Dubrovnika omogućilo stajanje na stajalištu na koje imamo potpuno pravo! Izgleda da u ovom gradu samo neki imaju pravo raditi što hoće, a to je jako sebično prema nama koji također plaćamo sva davanja koje naša djelatnost zahtjeva. Pored ‘paščare‘ koja je nelegalno zagrađena nama građanima ne dopuštaju ukrcaj putnika kraj stare gradske jezgre, na što imamo potpuno pravo. Još da se nalaze i na platou je potpuno suludo, pogotovo kad jedan autobus ne može proći i mora putnike iskrcavati nasred puta!!!- naveo je ogorčeni dubrovački taksi prijevoznik i poslao nam video zapis stihije u prometu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:29