StoryEditorOCM
Obalaniče nova kockarnica

Pravobraniteljica stala uz solinske roditelje: Dokumentaciju treba ispitati, smije li uopće automat klub biti toliko blizu OŠ Don Lovre Katić?

27. listopada 2020. - 14:41
Zabrinuti i ogorčeni roditelji prvi su reagirali na mogućnost da u neposrednoj blizini škole bude otvoren automat-klub  Nikola Vilić/Cropix

Nakon što su sredinom rujna roditelji i djelatnici Osnovne škole don Lovre Katića, te predstavnici grada Solina na konferenciji za novinare izrazili svoje protivljenje otvaranju automat kluba u neposrednoj blizini škole, na adresu osmoljetke na Bilankuši stigao je odgovor Ureda pravobraniteljice za djecu Helence Pirnat Dragičević.

Pravobraniteljica za djecu dala je punu potporu djelatnicima škole i roditeljima u njihovim nastojanjima da zaustave otvaranje automat kluba u neposrednoj blizini osmoljetke.

- Pravobraniteljica za djecu višekratno i u brojnim prilikama naglašava potrebu efikasnije zaštite djece i zalaže se za povećanje minimalne udaljenosti casina i automat klubova od prostora u kojima organizirano borave djeca – kažu u odgovoru Ureda pravobraniteljice te ističu da su i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:59